Startlaphoz Csatlakozz!

Pert nyert a Magyar Állammal szemben a tettrekészek főtitkára?

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2013. február 22. péntek, 21:07
A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete közleménye
     Az Emberi Jogok Európai Bírósága 2013.02.12-i levelében arról tájékoztatta Szima Judit főtitkárt képviselő ügyvédjét, hogy a Nagytanács öt bíróból álló testülete, melynek tagjai Dean Spielmann, Ineta Ziemele, Mark Villiger, Nona Tsotsoria, Erik Mose, 2013. február 11-én úgy határozott, hogy nem fogadta el a beterjesztő kérvényét, miszerint a fent említett ügy a Nagytanács elé kerüljön.

    Leírták, hogy a jogerős ítélet végrehajtása a Miniszteri Bizottság hatáskörébe tartozik (Egyezmény 46. cikk 2. paragrafus). Minden erre vonatkozó kérdést, beleértve –ahol releváns – az igazságos elégtételt és a lehetséges késedelmi kamatot, az Európa Tanács, Bíróság Ítélet Végrehajtó Osztályára kell eljuttatni az Emberi Jogok és Jogállamiság Főigazgatóságán.

     Közölték, hogy a Bíróság ítéletet hozott az Egyezmény 41. cikke szerint és Szima Juditnak a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezet főtitkárának, mint beterjesztőnek megítélt összeg kifizetéséhez kérték a bankszámlaszáma megküldését közvetlenül a kormányhivatalnoknak, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, 1363 Budapest, Pf. 54. szám alá.

"41. cikk Igazságos elégtétel

    Ha a Bíróság az Egyezmény vagy az ahhoz kapcsolódó jegyzőkönyvek megsértését állapítja meg és az érdekelt Magas Szerződő Fél belső joga csak részleges jóvátételt tesz lehetővé, a Bíróság – szükség esetén – igazságos elégtételt ítél meg a sértett félnek."

    Kiadó: Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Pert nyert a Magyar Állammal szemben a tettrekészek főtitkára?.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector