Startlaphoz Csatlakozz!

A VDSZ mozgalmat indít a többműszakos munkavállalók érdekeinek és a Munka törvénykönyve rendelkezéseinek összehangolásáért

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. június 11. kedd, 14:52
Mozgalmat indít a többműszakos munkavállalók érdekeinek és a munka törvénykönyve (Mt.) rendelkezéseinek összehangolásáért a vegyipari szakszervezet nő-, műszakos-, valamint értelmiségi tagozata. A szervezet várja a különböző konföderációk, ágazati szakszervezetek, civilek, valamint a gazdasági élet szereplőinek jobbító javaslatát, hogy azokat összehangolva együtt követeljék a szükséges törvényi változtatásokat.

   Összefogásra szólítja fel a szakszervezeteket, civil tömörüléseket és magánszemélyeket a vegyipari szakszervezet (VDSZ), hogy közösen lépjenek fel a több műszakban dolgozók és családjaik érdekeinek, valamint az új Mt. rendelkezéseinek összehangolásáért. A VDSZ tagozatai ugyanis úgy vélik, az említett munkavállalók az új Mt. legnagyobb vesztesei, ezért a szervezet egyértelmű célja a törvény műszakos munkavállalókat érintő rendelkezéseinek a módosítása.  

    A VDSZ alapkövetelése a korkedvezményes nyugdíjazás biztosítása a többműszakos és a megszakítás nélküli munkarendben dolgozók számára. A szakszervezet szorgalmazza továbbá a megszakítás nélküli munkarendben dolgozók korábbi műszakpótlékának mielőbbi visszaállítását, mert ez önmagában is segíti a családi kapcsolatok hiányából adódó problémák enyhítését. A szakszervezet fontosnak tartja olyan juttatások bevezetését is, amely segíti a megszakítás nélküli munkarendben foglalkoztatott nők és férfiak egészségének a megőrzését.
A szakszervezet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várja a javaslatokat.

    Kiadó: Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A VDSZ mozgalmat indít a többműszakos munkavállalók érdekeinek és a Munka törvénykönyve rendelkezéseinek összehangolásáért.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector