Startlaphoz Csatlakozz!

A Magyar Drámapedagógiai Társaság közleménye

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2012. november 01. csütörtök, 11:59
A Magyar Drámapedagógiai Társaság is tiltakozását fejezi ki a kerettanterv jelenlegi tervezetével szemben.

A Magyar Drámapedagógiai Társaság azt kéri a kerettantervi rendelettervezet alkotóitól, hogy vonják vissza a tervezet Dráma és tánc fejezeteit.

    Indoklásul: az anyag áttanulmányozása után úgy véljük, hogy annak minősége nem éri el azt a szintet, ami szükséges ahhoz, hogy arról mint szakmai anyagról érdemi vélemény legyen megfogalmazható.  Egyben kérjük a tervezet létrehozásának irányítóit, hogy a Dráma és tánc fejezetek újbóli elkészítéséhez hozzanak létre a drámapedagógia jeles szakembereiből álló munkacsoportot.

   A Magyar Drámapedagógiai Társaság a szakma széles rétegeit képviseli, nagy gyakorlattal, széles spektrumú szakmai ismeretekkel rendelkeznek kollégáink. Ők azok, akik a szóban forgó anyagot a napi munkájuk során használni fogják. Ezért az MDPT felajánlja szakmai támogatását, segítségét ebben a munkában, hogy egy erős, a pedagógusok munkáját segítő anyag születhessen gyermekeink magas színvonalú nevelése és oktatása érdekében. A munka halaszthatatlan - várjuk mielőbbi válaszukat a szervezési kérdések, a technikai részletek egyeztetése végett.

    Kiadó: Magyar Drámapedagógiai Társaság

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Magyar Drámapedagógiai Társaság közleménye.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector