Startlaphoz Csatlakozz!

ÜNNEP ELŐTT - Az MSZOSZ Szövetségi Tanácsának közleménye

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. október 18. csütörtök, 16:56
A magyar munkavállalók egyre kevesebb munkahelyen, romló körülmények között, egyre többet dolgoznak, miközben a megkeresett jövedelmük vásárlóértéke folyamatosan csökken. A foglalkoztatás, a munkahelyek védelme és újak teremtése, a tisztes megélhetéshez szükséges bérek biztosítása elsőrendű feladat az országban. A megszorításokkal, az elvonásokkal, az újabb és újabb sarcokkal nem állítható talpra a gazdaság, viszont romlik a dolgozók, a nyugdíjasok, a fiatalok, a munkaerőpiacról kiszorulók helyzete.

    Közelgő nemzeti ünnepünk a kormány és az ellenzéki erők demonstrációja lesz. Határozott véleményünk: Október 23-át senki sem sajátíthatja ki magának. Ötvenhat évvel ezelőtt a dolgozók jobb világot akartak teremteni: függetlenséget a hazának, társadalmi és üzemi demokráciát, félelem nélküli életet, a munkáért nyugodt megélhetést biztosító, tisztes bért. Ma sem mondhatunk mást.

    Nemzeti ünnepünk arra figyelmeztet, hogy a demokrácia, a munka és annak megbecsülése örök érték, amelyet közösen kell megvédenünk.

    A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége, mint többszázezer munkavállalót és nyugdíjast tömörítő szervezet, arra törekszik, hogy együtt ünnepeljen az ország és az a 150 ezer fiatal is, aki ma csak külföldön talált munkalehetőséget.
 
Budapest, 2012. október 18.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - ÜNNEP ELŐTT - Az MSZOSZ Szövetségi Tanácsának közleménye.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector