Startlaphoz Csatlakozz!

LIGA Szakszervezetek: "Munkavállalók ma" fotópályázat

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. október 18. csütörtök, 14:42
A LIGA Szakszervezetek fotópályázatot hirdet, amelynek célja a munkavállalók életének munkakörnyezetben való bemutatása. A pályázni két kategóriában lehet. A „szociofotó” kategóriában a pályaművek az ember és munkája közötti kapcsolatra kérdezzenek rá, az „együtt” kategóriában a munkavállalók egymás közötti kapcsolatait ábrázolják.

Pályázati feltételek:
  • A Pályázaton részt vehet minden amatőr és hivatásos fotográfus. Pályázni alkotónként maximum 3 képpel lehet, amelyeknek szerzői jogával alanyi jogon, korlátozás nélkül rendelkezik a Pályázó (A maximum 6 képből álló fotósorozat egy képnek számít).
  • A pályázók saját készítésű, máshol meg nem jelent képekkel indulhatnak, amelyeket címmel ellátva, digitálisan kell beküldeni legalább 1024x786 méretben, 300dpi felbontásban.
  • A Pályázóknak nevezési díjat nem kell fizetni.
  • A pályázat kiírója a beérkezett képeket és a Pályázó adatait harmadik félnek nem adja át. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a beérkezett képeket a honlapján, tájékoztató kiadványaiban és Facebook oldalán nyilvánosságra hozza, illetve azokat papír alapon, kiállítás keretében bemutassa.
  • A Pályázaton való részvétel feltétele, hogy a Pályázó elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket.

A pályadíj mindkét kategória első helyezettje számára 50 000 forint, a második díj 30 000 forint, a harmadik díj 20 000 forint. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a díjakat megossza.

Technikai feltételek:
A kép felbontása legalább 300dpi, formátuma JPG. A megadott méret egyaránt vonatkozik a digitálisan, illetve az analóg módon készített, majd digitalizált képekre! A pályázati képeknél utómunkák megengedettek, ez azonban kizárólag a részletek és effektusok manipulálását foglalhatja magába, ugyanakkor fantáziakép nem pályázhat.

Egyéb kikötések:
A Pályázó a regisztrációval és a kép beküldésével elfogadja azon feltételeket, miszerint a pályázaton csak saját és első felhasználásúnak minősülő fotóval vesz részt. A Pályázaton való indulással szerzői jogdíj őket a Pályázaton résztvevő fotókkal kapcsolatban a Pályázat kiíróitól és a Pályázat támogatóitól nem illeti meg.

A Pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

A Pályázónak a zsűri esetleges kérésére az eredeti file-t be kell mutatnia. A Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a Zsűri tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, akkor a Pályázat kiíróinak joguk van a kérdéses kép azonnali kizárására. A Pályázó a regisztrációval hozzájárul személyes adatai rögzítéséhez, nevének és a képek címének valamint a hozzájuk tartozó leírásnak a pályázattal kapcsolatos nyilvánosságra hozatalához.

A Zsűri tagjai és hozzátartozóik nem nyújthatnak be pályázatot.

Határidő: A pályázatokat 2012. december 12-ig kell elektronikusan eljuttatni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Fontos, hogy a nyerteseket azon az e-mail címen értesítjük, amelyről a pályaműve(ke)t küldte!

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - LIGA Szakszervezetek: "Munkavállalók ma" fotópályázat.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector