Startlaphoz Csatlakozz!

Dunaferres szakszervezet a Ligánál

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. október 18. csütörtök, 12:44
A Dunaferr Ifjúsági Szervezet az elmúlt hétvégén kihelyezett ülést tartott Pécsett. A szakszervezet képviselői áttekintették a világgazdasági válsággal terhelt környezetben saját szerepüket és tevékenységük, érdekvédelmi munkájuk hatékonysága növelésének lehetőségeit. A szakmai rendezvényen a szakszervezet legfőbb döntéshozó szerve, a Küldöttgyűlés kinyilvánította szándékát, hogy csatlakozni kívánnak a megújuló szakszervezeti mozgalom egyik letéteményeséhez, a LIGA Szakszervezetekhez.

    A Dunaferr Ifjúsági Szervezet az ISD Dunaferr Zrt. egyik reprezentatív szakszervezeteként több mint húsz éve képviseli a munkavállalók érdekeit. Tradicionális szakszervezeti értékek képviselete mellett fontos az is, hogy a közel kétezer tagot magába foglaló érdekvédelmi szervezet egy országos és nemzetközi viszonylatban is jelentős szakszervezeti tömörüléshez csatlakozva tevékenységébe integrálhassa mindazokat az értékeket, amelyek a mai európai mozgalmak sajátjai. A csatlakozási kérelmet a LIGA Tanács várhatóan novemberben fogadja el.
 
    Az esemény kapcsán 2012. október 17-én a csatlakozás részleteinek egyeztetése érdekében Dunaújvárosban találkozott a LIGA Szakszervezetek elnöke, Gaskó István és a Dunaferr Ifjúsági Szervezet elnöke, Csapó Tamás. A találkozót követően az országos szervezet elnöke megtekintette az ISD Dunaferr Zrt. fő technológiai folyamatait.

    A gyárlátogatást követően a LIGA Szakszervezetek elnökét fogadta Evgeny Tankhilevich, az ISD Dunaferr Zrt. vezérigazgatója is.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Dunaferres szakszervezet a Ligánál.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector