ÉDSZ Dohánytermék Értékesítők Alapszervezetének közleménye

Mi, az ÉDSZ Dohánytermék Értékesítők Alapszervezetének tagjai, a dohányiparban dolgozó adófizető munkavállalók, aggodalmunkat fejezzük ki a „Trafik törvényként” elhíresült, de a „Fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről” néven megszületett törvényjavaslat körül kialakult anomáliák miatt.

Bővebben




Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége közleménye

Jogunk van a munkához, a tisztes foglalkoztatáshoz, a szociális igazságossághoz, megdolgozunk érte! A megszorítások helyett valódi megoldásra van szükség!

Bővebben




Mérnökök és Technikusok Szakszervezete közleménye

Idén tizennyolcadik alkalommal került megrendezésre a Mérnök-Technikus Bál, a Mérnökök és Technikusok Szakszervezete szervezésében.

Bővebben




KEKSZ és VTDSZSZ: mondjon le a BKV igazgatósága!

Az Igazgatóság utóbbi időszakban hozott döntései minden szakmai alapot nélkülöznek, és nem biztosítják a BKV Zrt munkavállalói számára a nyugodt, biztonságos és szolgáltatás szempontú munkakörülmények fenntartását.A KEKSZ és a VTDSZSZ felszólítja az Igazgatóság tagjait, hogy felelőtlenségükből következően tisztségükről azonnali hatállyal mondjanak le!

Bővebben




Miért kerülnek elérhetetlen távolságba a betegektől a térségi központok?

A 2012. 02. 14-én a Magyar Közlönyben megjelent Nemzeti Erőforrás Minisztérium rendelete a három progresszivitási szinten belül a „legmagasabba", az úgynevezett térségi központba – amelyből összesen nyolc van az országban, s ebből három Budapesten – helyezi a gyermek szemészeti, -orr-fül-gégészeti, geriátriai (idősellátás), angiológiai (ér eredetű betegségek), diabetológiai (cukorbetegség), addiktológiai (pl. alkoholizmus) ellátását.

Bővebben