Mennyire ismeri az új munka törvénykönyvét?

Teszt

Tíz tesztkérdésünkkel felmérheti, tartogatnak-e még meglepetéseket Önnek a paragrafusok, vagy már a kisujjában van a munkajog! – olvasható a munkajog.hu oldalán.

   Már több mint két éve hatályos az új munka törvénykönyve, amely számos változást hozott a munkajogi szabályozásban. Az Opus Simplex szakértői összeállítottak egy 10 kérdésből álló tesztsort, amivel Ön is felmérheti, lépést tartott-e a változásokkal, ismeri-e a megújult szabályokat.
 
   „Kifejezetten olyan kérdéseket válogattunk össze, amelyek megváltozott szabályokra vonatkoznak. Sokszor tapasztaljuk azt a hibát, hogy valaki rutinszerűen még ma is a korábbi törvény alapján dolgozik, ami már 2012-től már nem hatályos” – mondta el dr. Kártyás Gábor, a cég egyik munkajogi szakértője.
 
   „A tesztben olyan kérdések is szerepelnek, amelyekben erősen megosztott a gyakorlat. Itt azt szeretnénk felmérni, mi a többségi álláspont.”.
 
Hogyan működik?

Kattintson az alábbi linkre, válaszoljon pár bevezető kérdésre (nem, életkor), és töltse ki a 10 kérdésből álló tesztet!
 
A kérdőív anonim, semmilyen azonosító adatát, elérhetőségét nem kell megadnia!
A játék 2014. szeptember 14-ig érhető el.
 
Nem titkoljuk el a jó válaszokat! A megoldásokat és a magyarázatokat a munkajog.hu-n szeptember 17-től olvashatja.
 
A játék eredményeiről is közzéteszünk majd egy összefoglalót, bemutatva, melyik kérdésre érkezett a legtöbb jó válasz, melyek voltak a gyakori tévedések, stb.
 
Kattintson ide a teszt megnyitásához
 
Forrás: munkajog.hu