Ingyen utazhat egy hónapig, aki tesz a közöny ellen

A pécsi szakszervezet akciója

A pécsi tömegközlekedési társaság mellett működő szakszervezet Nézzünk Együtt a Tükörbe programja decemberi akciójával igyekszik az ünnepekhez igazodni. Aki most hajlandó egy kicsit tenni a közöny ellen, egyhavi buszbérletet nyerhet - írja a pecsistop.

   A Nézünk Együtt a Tükörbe (NET) programot augusztus elején indította a pécsi tömegközlekedési társaság mellett működő Független Demokratikus Szakszervezet. Céljuk a cég dolgozóinak népszerűsítése, az, hogy az utazóközönség jobban megismerje és talán így jobban értékelje a munkájukat. Fontos törekvés az is, hogy kikérjék az utasok véleményét és ezzel közelebb hozzák egymáshoz a közlekedés résztvevőit - írja a program közleményében.
 
  A program egyik fontos csatornája a NET Facebook-oldala, és a csapat decemberi akciója is ehhez kapcsolódik.

  Az, hogy utas és buszsofőr, autós, gyalogos és kerékpáros együttélése lehet-e harmonikusabb csak azon múlik, hogy sikerül-e legyőzni a közönyt.

   A NET igazodva a ünnepekhez új akciót indít. Azok között, akik december 29-éig lájkolják a program Facebook-oldalát, 30-án egy teljes árú felnőtt és egy félárú januári havi összvonalas bérletet sorsolunk ki - utóbbi esetében a nyertes döntheti el, hogy tanuló, vagy nyugdíjas bérletet szeretne.

  Úgy tudjuk, karácsony idejére a NET ezen kívül más, köztéri akciókkal is készül.
 
Forrás: pecsistop.hu