Munkában is segíthet a mobilnet

Mindig az ügyfél rendelkezésére állhatunk

Az okostelefont és a mobil internetet sokan a fiatalok játékszerének tartják, pedig a számtalan szolgáltatás és alkalmazás révén ma már jóval több lehetőséget tartogatnak annál, mint hogy napjában többször frissítsük a közösségi státusunkat – írja a Metropol.

   Vannak olyan szakmák, amelyekben pénzben nem kifejezhető értéket jelentenek
a korlátlan és tervezhető mobilszolgáltatások.

  A limit nélküli beszéd- és SMS-forgalom, valamint a mobilnetezésre használható jelentős adatmennyiség nagy érték, többek között az ügyvédeknek is.

  A folyamatos hozzáférésnek köszönhetően hatékonyabban tudnak dolgozni.
– De nem elég, ha én vagyok korlátlanul elérhető, nekem is folyamatosan hozzá kell férnem az ügyfeleimmel kapcsolatos dokumentumokhoz – mondta Rácz Zoltán ügyvéd arról, hogyan használja a mobilnetes megoldásokat a munkájában. – Ezért az irodai gépek helyett a felhőkben tároljuk a munkánk során használt dokumentumokat.

  Így a jogász, ha akarja, sosincs irodán kívül, és mindig az ügyfelei rendelkezésére áll. A felhőből, azaz egy folyamatosan rendelkezésére álló internetes szolgáltatáson keresztül, bármikor előhívhatja a fontos fájlokat, adatokat, de még a komplett magyar és uniós jogtárat is akár több nyelven.


   – Ha a felhőben tárolom a fájlokat és a jogszabályokat, akár egy tárgyalás alatt is elő tudom őket hívni, így pillanatok alatt pontosan tudom idézni a törvényeket – mondta Rácz Zoltán.

  További előny, hogy a felhőalapú dokumentumkezeléssel megszűnik a fájlok különböző változatai miatti káosz. A fájlokat teljes biztonsággal lehet megosztani a kollégákkal és partnerekkel, így akár többen is dolgozhatnak egy-egy fontosabb dokumentumon. A fájlból nem lesz annyiféle, ahányan változtattak rajta, mindenkinél a legutolsó, aktuális verzió jelenik meg.

Forrás: Metropol