Legfittebb Munkahely Felmérés

Díjazzák a dolgozók egészségéért aktív szerepet vállaló hazai vállalatokat

Újra lehet nevezni az éves Legfittebb Munkahely Felmérésre. A program azzal a céllal indul, hogy felhívja a figyelmet a munkahelyi egészségfejlesztés fontosságára, és hogy díjazza a dolgozók egészségéért aktív szerepet vállaló hazai vállalatokat.

   A munkavállalók egészségébe fektetett összeg többszörösen megtérül a vállalatoknak, nem véletlen, hogy a világ multinacionális cégeinek több mint fele indított egészségfejlesztő programot. Hazánkban ez az arány még nem éri el a nemzetközi átlagot, de szerencsére egyre több munkáltató fedezi fel a munkahelyi egészségfejlesztés és a sport fontosságát: őket díjazza az idén harmadik alkalommal megrendezendő a felmérés.

  A résztvevő vállalatok azon túl, hogy pontos képet kapnak dolgozóik fittségi állapotáról és megismerhetik jelenlegi piaci pozíciójukat ezen a területen, a vállalat mérete és munkavégzés módjának figyelembe vételével cégre és munkakörnyezetre szabott tanácsadásban is részesülhetnek.

  A szervezők négy kategóriában díjazzák a versenyképességről összetetten és felelősen gondolkodó, a rendszeres testmozgást támogató vállalatok
és dolgozóik teljesítményét.

 A szervezők szeptember 30-ig várják a jelentkezéseket négy kategóriában: kisvállalat, középvállalat, nagyvállalat és közigazgatási szerv.

  A nyertes vállalatok az elismerésen felül sporteszközöket is kapnak, a felmérésben résztvevők között pedig Sportkártyákat sorsolnak ki.

További információk: legfittebbmunkahely.hu