Ötszáz dolgozó tüntet csütörtökön a Parlamentnél

Felföldi József cégét több tízmilliárdos kár fenyegeti

Holnapután ötszáz dolgozójával a Parlament előtt tüntet és petíciót ad át Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének egy debreceni édesipari vállalkozó – írja a Bors online.

   Csütörtökön tüntetés lesz a Parlament előtt és a demonstrálók petíciót fognak adni Kövér Lászlónak. Az ok: Felföldi József cégét több tízmilliárdos (!) kár fenyegeti, ugyanis egy ausztrál háttértulajdonú offshore cég most azt kérte a magyar bíróságtól: tiltsa el őt egyik termékének gyártá­sától. Ezt a terméket egyébként vi­lágszerte forgalmazza Felföldi, óriási ­sikerrel.
 
   – Ha tényleg olyan fontos lenne Magyarországon az offshore cégek elleni küzdelem, akkor ilyen elképesztő helyzet nem fordulhatna elő – háborgott a vállalkozó. – Egy rivális világcég, az Unistraw áll a háttérben, amely több országban is beperelt. Spanyolországtól Dél-Koreáig mindenhol én nyertem, kivéve egy helyen: itthon.
 
   A csütörtöki, Budapesten átvonuló tüntetésre egyébként Felföldi meghívta az ide akkreditált külföldi újságírókat és nagykövetségeket is.
 
Forrás: Bors online