A Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezetének Ericsson Tagozata Kollektív Szerződést írt alá az Ericsson Magyarországgal

2015. január 29-én a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezetének Ericsson Tagozata Kollektív Szerződést írt alá az Ericsson Magyarországgal. A megállapodás a szakszervezet és a vállalat több éves együttműködésének eredménye.

„Örülök, hogy cégünk egy olyan nagy múltú szervezettel írhatja alá ezt a dokumentumot, mint a Mérnökök és Technikusok Szakszervezete. Az Ericsson Magyarország kreatív, sokszínű emberek közössége, bennük rejlik a vállalat ereje már 24 éve. Úgy gondolom, hogy cégünk a ma aláírt megállapodással egy új fejlődési szintre ért és ez a szerződés üzleti startégiánkat is támogatja.” – mondta Éry Gábor, az Ericsson Magyarország vezérigazgatója az aláíráskor.

„Az Ericsson vezetésével eddig kialakult korrekt szakmai kapcsolatot tovább erősíti a Kollektív Szerződés megkötése. Az MTSZSZ tagjai, a műszaki értelmiség számára egzisztenciális biztonságuk megteremtését és megbecsülését erősíti, amely hosszú távon nem csak az Ericssonnak, de a magyar gazdaságnak is előnyére válik „ – mondta Buzásné Putz Erzsébet a Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezetének elnöke.
„Az Ericsson Magyarország 1700 fős dolgozói létszámmal működik és ezzel a szektorunk egyik legnagyobb munkáltatója vagyunk. Hisszük, hogy vállalatunk csak elkötelezett és elégedett munkatársakkal lehet sikeres. Büszkék vagyunk arra, hogy a Mérnökszakszervezettel való együttműködésünk konstruktív és sikeres.” – tette hozzá Bohács Bernadette, az Ericsson Magyarország közép-európai HR ügyvezető igazgatója

    Kiadó: Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete