Liga szakszervezetek: Modern szakszervezet - fotópályázat

A Fiatalok Ligája kezdeményezésére, a LIGA Szakszervezetek fotópályázatot hirdet, amelynek címe: „Modern szakszervezet” - Mindenki engedje szabadjára a fantáziáját és a kreativitását, minden fotót várunk, amely fenti témával valamilyen módon összefügg!

Pályázati feltételek:
A Pályázaton részt vehet minden amatőr és hivatásos fotográfus. Pályázni alkotónként maximum 3 képpel lehet, amelyeknek szerzői jogával alanyi jogon, korlátozás nélkül rendelkezik a Pályázó.
A pályázók saját készítésű, máshol meg nem jelent képekkel indulhatnak, amelyeket címmel ellátva, digitálisan kell beküldeni legalább 1024x786 méretben, 300dpi felbontásban, JPG formátumban. A pályázati képeknél utómunkák megengedettek.
A Pályázóknak nevezési díjat nem kell fizetni. A pályázat kiírója a beérkezett képeket és a Pályázó adatait harmadik félnek nem adja át. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a beérkezett képeket a honlapján, tájékoztató kiadványaiban és Facebook oldalán nyilvánosságra hozza, illetve azokat papír alapon, kiállítás keretében bemutassa.

A Pályázaton való részvétel feltétele, hogy a Pályázó elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket.
A pályadíj az első helyezett számára 30 000 forint értékű utalvány, a második díj 20 000 forint értékű utalvány, a harmadik díj 10 000 forint értékű utalvány. A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a díjakat megossza.

Egyéb kikötések:
A Pályázó a regisztrációval és a kép beküldésével elfogadja azon feltételt, miszerint a pályázaton csak saját és első felhasználásúnak minősülő fotóval vesz részt. A Pályázaton való indulással szerzői jogdíj őt a Pályázaton résztvevő fotókkal kapcsolatban a Pályázat kiíróitól és a Pályázat támogatóitól nem illeti meg. A Pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
A Pályázónak a LIGA Szakszervezetek esetleges kérésére az eredeti file-t be kell mutatnia. A Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a LIGA Szakszervezetek tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, akkor joga van a kérdéses kép azonnali kizárására. A Pályázó a regisztrációval hozzájárul személyes adatai rögzítéséhez, nevének és a képek címének valamint a hozzájuk tartozó leírásnak a pályázattal kapcsolatos nyilvánosságra hozatalához.

Határidő:
A pályázatokat 2015. április 15. napjáig kell beküldeni a fotopalyazat(at)liganet.hu e-mail címre! A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét és a kép címét. A telefonszám megadása nem kötelező, de a kapcsolattartásban segít. A nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük.A pályázatokat 2015. április 1-től, de legkésőbb beérkezésükkor feltöltjük a LIGA Szakszervezetek Facebook oldalára, ahol 2015. április 30-ig lehet a fotókra szavazni. A díjakat a legtöbb szavazatot („tetsziket”) kapó képek készítői nyerik.

Ünnepélyes eredményhirdetés:
2015. május 1.
A legjobb fotókat kiállítjuk!