Üdültetési pályázati felhívás az állami közmunkaprogram keretében foglalkoztatott munkavállalók számára

Pályázati felhívás az állami közmunkaprogram keretében foglalkoztatott munkavállalók számára 2013.

 

Kedvezményezettek köre:

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (a továbbiakban: Alapítvány) az állami közmunkaprogram keretében foglalkoztatott munkavállalók (a továbbiakban munkavállaló), valamint a pályázóval közös háztartásban élő házastársa/élettársa, valamint eltartott gyermeke/gyermekei (továbbiakban: család) részére üdülési, pihenési, rekreációs célból pályázatot hirdet. Pályázatot az a munkavállaló nyújthat be, akinek a munkaviszonyból származó rendszeres havi bruttó jövedelme nem haladja meg a 2013. január 1-jén érvényes minimálbér (A minimálbér összege 2013. január 1-jétől 98.000,- Ft. A bruttó jövedelembe a Munkáltatói igazoláson szereplő összeget kell beszámítani.) kétszeresét. Ugyanez vonatkozik a pályázatban részt vevő házastársra/élettársra is.

A pályázat keretében egy adatlapon egy család pályázhat. Az adatlapon fel kell tüntetni a vele egy háztartásban házastárs/élettárs adatait is.

A támogatás odaítélésénél előnyt élveznek azok a pályázók, akik 2012-ben az Alapítvány által nem részesültek támogatásban.

A pályázat keretösszege: 50 millió forint

A támogatás elnyerése esetén:

  • a pályázó és közös háztartásban élő házastársa/élettársa, valamint a pályázat benyújtásakor a 14. életévét már betöltött gyermeke 1 000 Ft/fő önerő befizetésével;
  • a pályázat benyújtásakor 3-14 életév közötti gyermeke 500 Ft/fő önerő befizetésével veheti igénybe a postai úton kiküldésre kerülő Erzsébet Üdülési Kártya segítségével az üdülési szolgáltatást. Az üdülési szolgáltatás igénybevétele a családdal együtt üdülő 3 év alatti gyermek részére ingyenes, de a pályázati adatlapon kötelező megadni a kiskorú gyermekre vonatkozó adatokat.

Általános pályázati feltételek:

  • a pályázat kizárólag a www.erzsebetprogram.hu honlapon elérhető elektronikus adatlap kitöltésével nyújtható be;
  • egy pályázati adatlapon, egy munkavállaló (illetve család) nyújthat be pályázatot;
  • egy személy (illetve család) csak egy pályázat keretében részesülhet támogatásban;
  • a hibásan, hiányosan vagy nem feldolgozható adatokkal kitöltött és kötelező mellékletek nélküli, illetve határidő után beérkezett pályázat érvénytelen;
  • az érvénytelenül beadott pályázat hiánypótlására, javítására nincs lehetőség;
  • az adatok valóságtartalmát az Alapítvány ellenőrizheti;
  • a pályázó legkésőbb a benyújtást követő 15. munkanapig az Alapítványtól e-mailben kap tájékoztatást a pályázat eredményéről;
  • az oner.t a kedvez. palyazati dontesr.l szolo ertesit. e-mail kezbesiteset kovet. 30 munkanapon belul, egy osszegben, a benyujtaskor kapott palyazati azonosito szam feltuntetesevel kell atutalni az Alapitvany kovetkez. bankszamlaszamara:

OTP Bank 11794008-20541121

  • az elnyert udulesi szolgaltatast a www.erzsebetprogram.hu oldalon feltuntetett allami udul.kben, az ott megjelolt telepuleseken vehetik igenybe a nyertes palyazok;
  • a tamogatas elnyeresere vonatkozo feltetelek a palyazati keretosszeg kimeruleseig, de legkes.bb 2013. marcius 20-ig allnak fenn;
  • az udules helyszinere torten. eljutast a palyazonak kell biztositania;
  • az elnyert udulesi szolgaltatas legkes.bb 2013. december 31-ig vehet. igenybe, amely hatarid. nem hosszabbithato meg.

Amennyiben a tamogatas a hatarid. lejarta el.tt nem kerul felhasznalasra, a nyertes palyazo reszere az oner. nem kerul visszafizetesre.

A palyazat benyujthato: 2013. marcius 20-ig a www.erzsebetprogram.hu honlapon elerhet. elektronikus palyazati adatlapon.

A palyazati adatlap kotelez. mellekletei:

  • Munkaltatoi igazolas;
  • Palyazoi nyilatkozat, amely kizarolag a www.erzsebetprogram.hu honlaprol letolthet. formanyomtatvanyon nyujthato be.

Tajekoztatas: A Magyar Nemzeti Udulesi Alapitvany az Erzsebet-program nepszer.sitese erdekeben a szocialis udultetesi helyszineken kep- es hangfelvetelt keszithet, illetve filmet forgathat, melyet reklamcelokra felhasznalhat.