Vasas Szakszervezeti Szövetség felhívása szolidaritási demonstrációra

Miután a munkáltatóval kezdeményezett egyeztetésünk a munkáltató merev elzárkózása miatt nem jött létre a Vasas Szakszervezeti Szövetség demonstrációs bizottságot alakított és szolidaritási demonstrációt szervez a Honsa Kft.-nél jogszerűen megalakított alapszervezetének eltávolított tagjai, vezetői érdekében, amelyre 2013. december 11-én 13-15 óra között – a 14 órai műszakváltáshoz igazodóan - kerül sor a társaság telephelye előtt. (Pécs, Hegedűs János u., Finn u. kereszteződésénél.)

    A demonstrációnak nemcsak a Honsa Kft.-nél kialakult helyzetben van üzenete, hanem minden szakszervezeti tisztségviselő és tag védelmét hivatott szolgálni!

    A leghatározottabban tiltakozunk a magyarországi és az európai uniós szakszervezeti és munkavállalói alapnormák durva megsértése, a szakszervezeti tagok megfélemlítése, zaklatása miatt!

    Mindezért felhívunk minden velünk ebben egyetértő munkavállalót, szakszervezeti tagot és tisztségviselőt, hogy személyes jelenlétével adjon nyomatékot a sajnálatos módon nem egyedi munkáltatói önkény elleni tiltakozásnak!

Együtt erősebbek vagyunk!

Ne feledje senki: Ma ők, holnap mi! (Ha engedjük.)

Egység Összefogás Szolidaritás