Szűcs Viktória: a hálapénz a korrupció melegágya, ami megengedhetetlen!

„A hálapénz, mint a dolgozók ellehetetlenülését és elvándorlását megakadályozó lehetséges megoldási javaslat véleményünk szerint szánalmas és megalázó. A hálapénz a korrupció melegágya, ami megengedhetetlen” – olvasható a Szakszervezetek.hu-nak megküldött közleményében a BÖLCSŐDEI DOLGOZÓK DEMOKRATIKUS SZAKSZERVEZETE.

Bővebben




Boros Péterné, az MKKSZ főtitkárának levele az ATV riportere kérdésére megfogalmazott Miniszterelnök-helyettesi válaszra

Dr. NAVRACSICS TIBOR ÚR
Miniszterelnök-helyettes
Közigazgatási és Igazságügyi Miniszter
Budapest

Tisztelt Miniszter Úr!

2013. október 19.-én szakszervezetünk – a közszolgálatokban és a versenyszférában működő 63 ágazati szakszervezet szolidáris támogatását élvezve – figyelem felhívó demonstrációt rendezett a Millenáris Park Fény utcai bejárata előtt. Szándékunk az volt, hogy mind a döntéshozók, mind a közvélemény figyelmét felhívjuk – a köztisztviselők és a kormánytisztviselők keresetét meghatározó - közszolgálati illetményalap ismételt befagyasztására. Az elmúlt 20 évben nem volt arra példa, hogy egy kormányzati ciklus teljes időtartama alatt – azaz négy éven keresztül – az illetmény alap változatlan.

Bővebben