Vasárnapi zárva tartás: megszólalt az Auchan vezérigazgatója

Senki és semmi nem tántorítja el őket küldetésüktől

Megszólalt az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója a vasárnapi zárva tartás és a kereskedelmet érintő jövő évi változások kapcsán. Dominique Ducoux szerint senki és semmi nem tántorítja el őket küldetésüktől – írja az Origo.

  Dominique Ducoux azt írta, az Auchan 1998 óta van jelen Magyarországon. 2014-ben az vásárlások száma eléri áruházaikban a 40 milliót. Az Auchan 7000, többségben részvényes munkatársával és 1350 magyar beszállítójával együtt továbbra is a vásárlókért fog dolgozni.
 
Senki nem tántoríthat el
 
  Bárhogy is változzanak a jogszabályok és törvények, amelyeket mindig maradéktalanul betartottunk, semmi és senki nem tántoríthat el bennünket küldetésünktől – tette hozzá levelében az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója.
 
  Az Auchan küldtetése nem más, mint hogy az elkövetkező években is megmaradjon az emberek mindennapjaiban osztozó, merész és kedvező árakat kínáló kereskedőnek – tette hozzá levelében az Auchan-vezér.
 
   Dominique Ducoux hozzátette: a közelmúltban, a parlament által elfogadott különböző kereskedelmi- és adótörvények kapcsán sok kérdést tettek fel az Auchan Magyarország Kft.-nek, és minden vásárlót megnyugtat: az Auchan magyarországi jelenléte továbbra is a legjobb garancia az egészséges piaci verseny megőrzésére.

Forrás: Origo