Sokan támogatják a JNT-nél sztrájkoló dolgozókat

A munkabéke egyik alapfeltétele a dolgozók megélhetésének biztosítása

 Az EUROFEDOP és a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) is szolidaritását fejezte ki a JNT-s dolgozók felé. Bíznak abban, hogy az akció eredményes lesz, eléri célját.

   Az EUROFEDOP POST AND TELEKOM TRADE COUNCIL, Európa számos postás szakszervezetét tömörítő ernyőszervezet, a mai napon Bécsben megrendezett Posta és Telekom ágazati bizottságának ülésén szolidaritását fejezte ki a JNT Securitynél sztrájkoló dolgozók felé a 2015.04.21-én megkezdett sztrájk miatt. Reményét fejezi ki, hogy a munkavállalók gazdasági céljainak védelmében indított akciója eredményes lesz és békés eszközökkel eléri célját.

  Kordás László a MASZSZ elnöke szolidaritását fejezte ki közleményében a JNT-nél működő tagszervezete sztrájkba lépett dolgozói mellett. A szakszervezet képviselői mindent megtettek annak érdekében, hogy kölcsönösen elfogadható megállapodás születhessen a szociális partnerek között a 2015. évi bérmegállapodásról. A munkabéke egyik alapfeltétele a dolgozók megélhetésének biztosítása - áll a közleményben.

  Az Értékszállítási és Őrzésvédelmi Dolgozók Szakszervezete és a Munkástanácsok Országos Szövetsége (az ÉŐDSZ konföderációja) köszöni a szolidaritást, és továbbra is örömmel fogad minden egyéni és szervezeti támogatást. Mindez erősíti és segíti a dolgozókat a kitartásban.