Startlaphoz Csatlakozz!

Gyakorlatorientált képzés

Az esélyegyenlőség növelése a munkaerőpiacon

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. április 14. hétfő, 08:10

Sikerrel zárult a Gerjeni Fiatalok Egyesülete által szervezett, március eleje óta tartó tréning, amely az Esélyegyenlőség növelése a munkaerőpiacon nevet viselte – írja a teol.hu.

   A gyakorlatorientált, nem kizárólag álláskeresőknek meghirdetett képzésen a Duna Összeköt Egyesület által érintett településeken élők vehettek részt díjmentesen. Utóbbi annak eredménye, hogy a Gerjeni Fiatalok Egyesülete sikerrel pályázott az Új Magyarország Vidékfejlesztési Programban.
 
   Máté Dénes polgármester azt mondta, hogy az önkormányzat is a kezdeményezés mellé állt, hiszen sokakat segített hasznosítható tudáshoz és információhoz. A résztvevők mindegyike hasonlóképpen nyilatkozott, azt mondták, elsősorban az önismereti, álláskeresési feladatok tetszettek nekik, de az elméleti információkat is hasznosítani tudják.
 
   Juhász Attila pénzügyi tudnivalókat osztott meg a hallgatókkal, Kovács Sándor a sikeres vállalkozáshoz vezető útról beszélt, Kováts Balázs egyebek mellett arról, hogy a paksi atomerőmű és annak bővítése milyen szakemberigényt támaszt. A gyakorlati képzés oroszlánrészét a Laurus Alapítvány vezetője, Dudás Olga vállalta fel.
 
   Ő azt mondta, hogy a sikeres álláskereséshez önismeret, pontos célkitűzés, jó kommunikáció és információ kell. Ennek szolgálatába állította a foglalkozásokat, ahol védett környezetben gyakorolták azokat a helyzeteket, amelyekbe állásinterjú, munkába lépés során kerülhetnek a hallgatók. Sok ötletet kaptak, amiket a távoli célhoz vezető úton tudnak majd használni.
 
Forrás: teol.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Az esélyegyenlőség növelése a munkaerőpiacon.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector