Startlaphoz Csatlakozz!

A munka világa a kétoldalú megállapodások tükrében

Ingyenes munkajogi tanácsadás munkavállalóknak és munkáltatóknak

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. máj. 16. péntek, 16:25

 Elindult a decentwork.hu honlap, ingyenes munkajogi tanácsadó felülettel munkavállalók és munkáltatók számára. Ez a program a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) vezetésével, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) és a Norvég Vállalkozások Szövetsége (Confederation of Norwegian Enterprise, NHO) együttműködésében, a Norvég Alap „Tisztes Munka és Háromoldalú Párbeszéd” Alaprészének támogatásával valósul meg – írja a decentwork.hu.

   Az MGYOSZ pályázatának és a projekt tervének összeállításánál a magyarországi munka világának aktuális kérdéseire fókuszált, melyek közül napjaink és az elmúlt évek legnagyobb horderejű változása a 2012-ben hatályba lépett Munka Törvénykönyve, a 2012. évi I. törvény.
 
  Úgy véljük, hogy a tisztes munka egyik alapvető feltétele ma Magyarországon ennek a Munka Törvénykönyvének a helyes alkalmazása, mely elősegítheti a rugalmas és kiegyensúlyozott foglalkoztatási viszonyok megteremtését a versenyszférában, és hozzájárul kiegyensúlyozott munkaügyi kapcsolatokhoz. Ezért helyeztük az MGYOSZ pályázatának és nyertes programjának fókuszába az új Munka Törvénykönyvének alkalmazását, melynek célja, hogy hasznos és praktikus segítséget nyújtson mind a munkavállalók, mind a vállalkozások számára az új kódex alkalmazásában, és a kollektív tárgyalásokra való felkészülésben. Célunk tovább bemutatni a norvég kollektív tárgyalások gyakorlatát, mely Norvégiában a fő letéteményese a munkabékének, így fontos tényezője az ország kiegyensúlyozott gazdasági és társadalmi viszonyainak.
 
   A program keretében látogatóink ingyenes szakértői tanácsadást vehet igénybe neves szakértőinktől munkajogi, társadalombiztosítási szakterületen. Ennek keretében a szakértők által feltett kérdések néhány napon belül, itt (ide be kellene linkelni a tanácsadás címszót) kerülnek megválaszolásra.
 
Forrás: decentwork.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Ingyenes munkajogi tanácsadás munkavállalóknak és munkáltatóknak.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector