Startlaphoz Csatlakozz!

Az ÉDOSZ véleménye a VM elképzeléseivel, illetve a MÉDOSZ közleményével kapcsolatban

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. július 11. szerda, 12:57
Az Élelmezésipari Dolgozók Szakszervezeteinek Szövetsége (ÉDOSZ Szövetség) teljes mértékben egyetért és támogatja a MÉDOSZ közleményében megfogalmazottakat.

    Meggyőződésünk, hogy a magyar élelmiszeripar, illetve az élelmiszerrel történő biztonságos ellátás abban az esetben lehetséges, ha a hazai termelők kiszámítható módon, biztonsággal, tervezhetően képesek ellátni tevékenységüket.

    Ne feledjük; a jó minőségű hazai élelmiszerhez kiszámíthatóan megalapozott termelői háttérre van szükség, melynek feldolgozása az élelmiszeripar feladata, legyen szó kis, közepes, vagy nagyüzemi feldolgozásról.  

    Meggyőződésünk, hogy úgy az alapanyag termelés, mint a feldolgozás területén külön – külön meg van a mikro-és kisvállalkozások, valamint a közepes, illetve a nagyvállalkozások szerepe. Nem szabad e szerepeket összekeverni sem politikai, sem rosszul értelmezett gazdasági szempontok szerint, meg kell teremteni egészséges egymással szembeni arányukat! Ez egyáltalán nem mellékes körülmény akár az export, akár a munkaerő-piaci helyzet szempontjából. Nem tudunk támogatni olyan elképzeléseket, melyek hozzájárulnak a további vidéki munkanélküliséghez!

    A hazai élelmiszeriparnak szüksége van a nagyüzemekre, éppen ezért nem értünk egyet a termelői háttérbe történő bármilyen - különösen politikai célzatú – beavatkozással!

Dékán Jenő
elnök
Élelmezésipari Dolgozók Szakszervezeteinek Szövetsége

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Az ÉDOSZ véleménye a VM elképzeléseivel, illetve a MÉDOSZ közleményével kapcsolatban.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector