Tájékoztató Boros Péterné MKKSZ főtitkár CESI alelnökké választásáról

A CESI 2012. november végi december elejei kongresszusán Fehér József az MKKSZ korábbi főtitkárának alelnöki pozíciójának megszűnését követően Boros Péternét az MKKSZ 2012-ben megválasztott főtitkárát a CESI egyik elnökhelyettesének jelölték.
 
   Főtitkár asszony a kongresszus előtt történt bemutatkozása során elmondta, hogy ma szinte minden európai országban nehéz helyzetben vannak a közszolgálat munkavállalói és Magyarországra ez fokozottan igaz.
 
   Megköszönve a jelölést az alelnöki tisztségre kihangsúlyozta azon eltökéltségét, hogy megválasztása esetén mindent megtesz azért, hogy a CESI a közszolgálatok hiteles és sikeres érdekképviseleti konföderációja legyen. Arra kérdésre, hogy mért éppen ő lenne az egyik alkalmas személy az alelnöki posztra azt mondta el:
 
-  hogy azért, mert 10 évig városi önkormányzati vezetőként dolgozott és ezt a tapasztalatát kamatoztatni tudná a CESI önkormányzati munkájában,
 
-  mert 20 éve országos szintű szakszervezeti vezető Magyarországon,
 
-  mert keményen kíván dolgozni azért, hogy a közszféra fiatal munkavállalói számára vonzó legyen a szakszervezeti munka és ismerjék meg jobban a CESI-t,
 
-   mert megismerte és elfogadja a CESI programját és mert nő a aki mindenhol kiáll a nők elismertségéért,