Kiderült, hányan kapták az idén megszűnő segélyeket

Rétvári Bence írásbeli kérdésekre adott válaszaiban foglalta össze, hogy hány ember kapta azokat a segélyeket és támogatásokat, amelyeket idén március elsejével megszüntetnek – tudta meg a HVG.

Bővebben




A munkaerő-kölcsönzők jelentős növekedést várnak 2015-re

Jelentős, 10-15 százalékos forgalomnövekedést várnak a munkaerő-kölcsönzők 2015-re Magyarországon, a kereskedelemben 20 százalékkal is nőhet az atipikus foglalkoztatás aránya - derül ki a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetsége (MMOSZ) MTI-hez eljuttatott közleményéből.

Bővebben




Nem tervezi magyarországi áruházak bezárását az Auchan

Az Auchan Magyarország Kft. 19 áruházat és 16 töltőállomást üzemeltet Magyarországon, bezárást nem tervez - közölte a társaság pénteken az MTI megkeresésére.

Bővebben




A Fidesz korlátozná a bevándorlást

A Fidesz-frakció szerint a gazdasági, „megélhetési” bevándorlás mindenképpen negatív, nem támogatandó jelenség - közölte a kormánypárti képviselőcsoport szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Bővebben




Ezért kell sokat túlóráznunk

Egy friss amerikai felmérés szerint ugyan a fejlett technológia révén hatékonyabban végezzük a munkánkat, de egyúttal többet is dolgozunk – írja a HVG.

Bővebben




A Liga elnöke bizakodó népszavazás-ügyben

A Liga Szakszervezetek is népszavazást kezdeményezne az üzletek vasárnapi zárva tartásáról. Gaskó István, elnök a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában elárulta, bizakodó a szükséges aláírások összegyűjtését illetően, példaként pedig a 2008-as társadalombiztosítási ügyet hozta fel. Úgy véli, akár 20 ezer ember is elveszítheti az állását, ha marad a szabály.

Bővebben