Az MSZOSZ Nyugdíjas Szövetsége szolidáris a tiltakozó diákokkal

Az MSZOSZ Nyugdíjas Szövetsége szolidáris a felsőoktatás megalapozatlan, drasztikus átalakítása ellen tiltakozó diákokkal. Jogosnak tartjuk a kormányzat oktatás politikájával szembeni elégedetlenséget mivel az nem csak a diákok, hanem szüleik, nagyszüleik és oktatóik jövőjét is kiszámíthatatlanná, bizonytalanná teszi.

Bővebben




MÉDOSZ: Sok a munkahely a mezőgazdaságban?

A MÉDOSZ (Mezőgazdasági, Erdészeti, Élelmiszeripari és Vízügyi Dolgozók Szakszervezete) úgy gondolja, hogy a kormány legújabb átgondolatlan, elhibázott ötlete további vidéki, mezőgazdasági munkahelyek elvesztésével járhat.

Bővebben




KDFSZ: A Tesco-Kormány megállapodásról

A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ)  a  TESCO-Global Áruházak Zrt.  vezetőitől értesült arról, hogy a vállalat  stratégiai megállapodást köt a kormánnyal.
 

Bővebben




A Fiatalok Ligája szolidáris a hallgatókkal

A LIGA Szakszervezetek Ifjúsági Tagozata, a Fiatalok Ligája üdvözli az immár országossá váló, alulról szerveződő, a keretszámok drasztikus csökkentése ellen sztrájkoló és demonstráló diákok és pedagógusok összefogását, és szolidaritást vállal mindazokkal, akik úgy érzik, a jövőjüket nem vehetik el tőlük.

Bővebben




A Vasas Szakszervezeti Szövetség szolidáris a kormányzat oktatáspolitikájával szemben fellépő diákokkal, tanáraikkal és szüleikkel

A Vasas Szakszervezeti Szövetség közel 30 ezer tagja nevében szeretném kifejezni szolidaritásunkat a kormányzat oktatáspolitikájával szemben fellépő diákokkal, tanáraikkal és szüleikkel.
 

Bővebben




Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet: leáll az autóbusz-közlekedés

Leáll az autóbusz-közlekedés 2013. január 1. napjától Dombóvár és Tamási városában és vonzáskörzetében.

Bővebben