Startlaphoz Csatlakozz!

Hoffmann Rózsa: Nem volt itt semmi ellentmondás

Ma is sikertörténetnek tartja Hoffmann Rózsa a Klik felállítását, az ennek ellenkezőjét sugalló RTL-interjút szerinte félreérthetően vágták össze. Azt ugyanakkor tényleg nem tartja jónak, hogy egy központból irányítsák az összes tankerületet. Nem támogatná azt sem, hogy a kormányhivatalokhoz kerüljön az iskolafenntartás. Szerinte nem jók az OECD adatai az oktatást érintő drasztikus pénzkivonásokról, és úgy véli, igenis jók az új tankönyvek. Interjú a volt köznevelési államtitkárral a HVG-ben.

Bővebben




A legnépszerűbb OKJ-s képzések listája

Melyek a legnépszerűbb OKJ-s szakmák? Milyen szakmaterületeken vizsgáznak a legtöbben? Íme, a top 10-es lista az eduline.hu oldalán.

Bővebben




Gondot okozna, ha hazatérnének a külföldi munkások

 Külföldi munkavállalás céljából 15,4 ezer ember települt ki Lengyelországból az év eleje óta - írja a Rzeczpospolita című napilap.

Bővebben




Mikor tagadhatja meg a munkát a dolgozó?

 Megtagadhatja a munkavégzést, munkavédelmi képviselőhöz fordulhat vagy akár a hatóságot is felkeresheti a munkavállalónk, ha nem tartjuk be a munkavédelmi előírásokat. Mik a legfontosabb szabályok, és milyen következményekre számíthatunk még? A Piac@Profit összefoglalta.

Bővebben




Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete: Helyben döntsenek az iskolaigazgatókról!

Több Csongrád megyei iskolában is botrány kísérte az igazgatói kinevezést. Újra kell gondolni a szabályozást, és helyben dönteni az intézményvezetőkről – javasolja a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete Csongrád megyei irodavezetője.

Bővebben




Újra közmunkásokat tanítanak a télen

Az előző téli közfoglalkoztatásban résztvevő közel 100 ezer fő mintegy 16 százaléka tudott elhelyezkedni az elsődleges munkaerő-piacon szeptemberig – olvasható a Világgazdaságban.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector