Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Közlemények, dokumentumok

MASZSZ Nyugdíjas Tagozata támogatja a „Harc a férfi 40-ért!” kezdeményezést

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Wednesday, 12 August 2015 12:46

A Magyar Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Tagozata támogatja azt a kezdeményezést, mely szerint 40 évi munkaviszony után ne csak a nők, hanem a férfiak is nyugállományba vonulhassanak. Ennek szükségességét az esélyegyenlőséget sértő diszkrimináció megszüntetése indokolja.

Read more...A SZAKSZ a VOLÁN szakmában 50 százalékos béremelést követel

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Tuesday, 11 August 2015 08:33
A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet, mint az Autóbusz-közlekedési Szakszervezetek Szövetségének (AKSZSZ) egyik tagszervezete úgy foglalt állást, hogy az AKSZSZ 2015. szeptember 1. napjával kezdeményezze a tárgyalások megkezdését a Közúti Közlekedési Vállalkozások Szövetségénél (KKVSZ), a VOLÁN szakmában dolgozók bérrendezésével kapcsolatban.

Read more...A Magyar Szakszervezeti Szövetség Női Tagozata támogatja, hogy a férfiak 40 évnyi szolgálati idő megszerzése után teljes jogú nyugdíjra legyenek jogosultak

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Thursday, 06 August 2015 13:40
A Magyar Szakszervezeti Szövetség Női Tagozata támogatja Bodnár József kolléga kezdeményezését, a férfiak azon igényét, hogy 40 évnyi szolgálati idő megszerzése után, teljes jogú nyugdíjra legyenek jogosultak.

Read more...Túldimenzionált a MÁV–Volán párhuzamos közlekedés kérdése

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Monday, 03 August 2015 19:33
Aki  csak pár évet is eltöltött a közösségi közlekedésben, az vegyes érzelmekkel olvassa a vezető hírportálokon a MÁV- Volán közlekedés átalakításával kapcsolatos tartalmakat.

Read more...A Fővárosi Törvényszék döntése az elégséges szolgáltatásról

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Monday, 03 August 2015 15:31
Szociális Ágazati Sztrájkbizottság közleménye: a Fővárosi Törvényszék, mint másodfokú bíróság jogerős döntést hozott az elégséges szolgáltatás tárgyában.

Read more...Az együttműködés megerősítését tűzte ki célul a három legnagyobb vasutas szakszervezet

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Wednesday, 29 July 2015 09:00
A mai napon megbeszélést tartott a Vasutasok Szakszervezete elnöke: Meleg János, a Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezete Szolidaritás elnöke: Halasi Zoltán és a Mozdonyvezetők Szakszervezete elnöke: Kiss László a három érdekvédelmi szervezet együttműködésének megújításáról.

Read more...A szegénység, a hátrányok leküzdéséért

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Tuesday, 28 July 2015 14:09
A Roma Club és a MASZSZ együttműködési megállapodást kötött

Read more...A Közmunkás Szakszervezet csatlakozási nyilatkozata

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Monday, 20 July 2015 08:32
Európa szerint a magyar közmunka program egyszerűen összefoglalva embertelen. Akik ugyanis ebbe a közmunka programba belekeverednek, esélyük sem lesz onnan kitörni. Egy normális ország ellátó rendszere az esélyteremtési, kitörési pontokra helyezi a súlyt. Nálunk a kormány, a minimálbérrel, és a közmunkás éhbérrel szegénységbe, mélyszegénységbe tart és taszít milliókat.

Read more...Az OSZSZ sikeresen befejezte a TÁMOP pályázatát

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Tuesday, 14 July 2015 10:07
Az Orvosegyetemek Szakszervezeti Szövetsége által elnyert támogatás értéke 50.000.000 Forint volt. A projekt elnevezése: „Az OSZSZ érdekképviseleti tevékenységét és az egészségügyi ágazati kollektív szerződéskötés előkészítő pályázat”. Célja az OSZSZ humánerőforrás kapacitás fejlesztése, hatékonyságának növelése, az információáramlás biztosítása, tagtoborzás és az ágazati kollektív szerződés előkészítése volt. A pályázatban az OSZSZ mind az 5 tagszakszervezete részt vett.

Read more...A SÉSZ kérdései Dr. Balogh Zoltánhoz, a MESZK elnökéhez

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Monday, 13 July 2015 17:46
A Semmelweis Érdekvédelmi Szövetség (SÉSZ) nem érti, hogy mi a célja a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarának (MESZK), a július elsejei demonstrációján meghirdetett felmondási akciójával!?

Read more...A közszféra érdekképviseleteivel egyeztetett Varga Mihály

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Thursday, 09 July 2015 18:48
A béremelésről, az illetményrendszerekről, a kompenzációról, valamint a béren kívüli juttatásokról egyeztetett Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) mai ülésén.

Read more...A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete befejezte a 2013-ban elnyert TÁMOP pályázatát

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Tuesday, 07 July 2015 14:11
A „Kapacitásfejlesztés az FDSZ-nél” című pályázatunkkal 50.000.000 Ft támogatást nyertünk el, melyet a legjobb tudásunk szerint használtunk fel annak érdekében, hogy a pályázatban vállalt céljainkat elérjük, azaz a támogatási összeget hatékonyan tudjuk felhasználni a felsőoktatási érdekvédelmi tevékenység megerősítésére.

Read more...Szociális Területen Dolgozók Szakszervezete: elfogadhatatlan a kormány ajánlata

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Thursday, 02 July 2015 12:44
A Szociális Területen Dolgozók Szakszervezete (SZTDSZ) csalódottsággal vette tudomásul, hogy az ágazat munkavállalóinak válságos anyagi helyzetén a Kormány egy átmeneti kiegészítő pótlék bevezetésével kíván úrrá lenni. Hangsúlyoznunk kell, hogy erről szervezetünk nem folytatott tárgyalásokat, nem bírja egyetértésünket és több okból is elfogadhatatlannak tartjuk azt.

Read more...SZEF: Elég volt a megosztásból és az ígérgetésekből!

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Tuesday, 30 June 2015 15:54
Július elseje két szempontból is fontos ünnep lenne - az egészségügyi dolgozók és a közszolgálati tisztviselők ünnepe. Csak lenne! E két szektor dolgozóinak már évek óta nincs miért ünnepelniük, ugyanis béreik nemhogy munkájuk megbecsülését nem tükrözik, hanem sok esetben még a megélhetésükhöz sem elegendőek!

Read more...Kék szalaggal a közszolgálati egységért!

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Thursday, 25 June 2015 22:48
A szolidaritás színével, a szalagtűzés szervezettségével jelezzük közösen a társadalomnak és a kormánynak, hogy idén sincs mit ünnepelnünk! És emlékeztessünk mindenkit.

Read more...Nyílt levél Dr. Balogh Zoltán MESZK elnöknek

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Tuesday, 23 June 2015 22:42
A magyar szakszervezeti konföderációk tiltakozásuknak adnak hangot a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) utóbbi időszakban tapasztalható megnyilvánulásai miatt.

Read more...A szakszervezet levélben kéri a dohányellátó nyerteseit az új munkahelyek fair elosztására

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Monday, 22 June 2015 19:21
Miután a BAT Pécsi Dohánygyár Kft. és a Continental-cégcsoporthoz tartozó Tabán Trafik Zrt. kapta meg a trafikellátó üzemeltetési jogát, az NFM közleményéből az is kiderült, hogy a dohánykiskereskedelem-ellátási feladatok teljesítésére közösen felállított, újonnan létrejövő vállalat kb. 400 dolgozónak ad majd munkát. A Dohányipari és Dohánykereskedelmi Dolgozók Szakszervezete abban látja legfőbb feladatát, hogy a jelenlegi értékesíti rendszerben összesen dolgozó 1000-1200 főnek november 1-e után is megélhetést biztosító munkahelye legyen. Ezért arra kérte a két nyertes céget, hogy a központi elosztónál létrejövő munkahelyek betöltésekor minden, jelenleg versenytárs vállalatnál foglalkoztatott munkavállaló valós lehetőséget kapjon az állások betöltésére.

Read more...Magyar Szakszervezeti Szövetség: Soha többé becsapva, soha többé kisemmizve!

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Friday, 19 June 2015 14:36
A 2016-os költségvetési tervben sem az egészségügyre, sem a szociális területre szánt források nem adnak reményt a bennük dolgozók tisztes, megérdemelt, szükséges anyagi és erkölcsi megbecsülésére és a társadalom tagjainak színvonalas és biztonságos egészségügyi ellátására.

Read more...DDDSZ: Az ellátó több száz ember munkanélküliségét okozza

Written by Szakszervezetek.hu
Published on Friday, 19 June 2015 12:50
A Dohányipari és Dohánykereskedelmi Dolgozók Szakszervezete (DDDSZ) megdöbbenve értesült az NFM közleményében közölt és a kormányzati sajtótájékoztatón elhangzott információról, miszerint a központi dohányellátó felállításával 400 új munkahely jön létre. Hiszen hiába fog a trafikellátó 400 embert foglalkoztatni, miközben 1000-1200 ember munkáját szünteti meg. A dolgozók aggódnak a jövőjük miatt.

Read more...
Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Közlemények, dokumentumok.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector