Startlaphoz Csatlakozz!

Virtuális Állásexpó

Mérnök, informatikus a leginkább keresett munkaerő

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. máj. 21. szerda, 18:19

 Mérnök, informatikus a leginkább keresett munkaerő, az ajánlatok 40 százaléka Budapestre szól - péntekig tart a Monster.hu Virtuális Állásexpója, melynek a Workania is partnere.

  A Virtuális Állásexpó különlegessége, hogy az álláskeresők és váltásra kész munkavállalók amellett, hogy állásokra pályázhatnak, akár chaten is rákérdezhetnek a kiállító világcégek képviselőitől és online tanácsokat is kapnak karrierépítésükhöz.
 
   Az állásexpón a legtöbb ajánlat ezúttal mérnököknek, informatikusoknak, pénzügyeseknek, nyelveket beszélő ügyfélszolgálatosoknak, kereskedelmi területen dolgozóknak szól.
 
  A www.allasexpo.hu oldalon többek közt olyan ismert vállalatok várják az érdeklődőket, mint a Citibank, a General Electric, a Lidl, a DM, vagy éppen a Magyar Telekom.
 
   Magyarországon 2011 óta évente kétszer rendeznek virtuális állásexpókat, amelyeken eddig rendezvényenként 100-125 ezer álláskereső vett részt, ezzel ez a leglátogatottabb ilyen profilú esemény Magyarországon. Négy nap alatt, 800 álláslehetőséget találnak a rendezvény honlapján az érdeklődők.
 
   A legutóbbi rendezvényhez képest nőtt a vidéki álláshirdetések aránya (60 százalék), míg Budapestre 40 százalék szól. A fővárost Debrecen követi, ahová a hirdetések 12 százaléka szól, míg minden tizedik állásajánlat pécsi lehetőséget kínál.
 
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Mérnök, informatikus a leginkább keresett munkaerő.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector