Startlaphoz Csatlakozz!

Az Emmi köszönetet mondott a pedagógusok áldozatos munkájáért

Színvonalas munkát csak olyanok képesek végezni, akiket nem gyötör a létbizonytalanság

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 08. hétfő, 07:08

Pedagógusnap alkalmából az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) közleményben mondott köszönetet a köznevelésben és a felsőoktatásban dolgozók áldozatos munkájáért, hivatásuk teljesítéséért.

    A minisztérium az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében kiemelte: „az óvónők, tanítók, tanárok, főiskolai, egyetemi oktatók a jövő formálói, ők alakítják, tanítják, nevelik a gyermekeket, az ifjúságot, ezért rendkívüli a felelősségük”.

    Színvonalas oktató, nevelő munkát csak a társadalom elismerését is érző pedagógusok képesek végezni, olyanok, akiket nem gyötör a létbizonytalanság - emelte ki a tárca, megjegyezve: az elmúlt évtizedek mulasztásait pótolta azzal a kormányzat, hogy a köznevelésben bevezette a pedagógus előmeneteli rendszert, és ezzel kiszámítható jövőt biztosított.

    Egy év alatt - 2013 szeptembere, az új előmeneteli rendszer bevezetése és 2014 szeptembere között - háromszor is emelkedett a pedagógusok alapilletménye, átlagosan több mint 40 százalékkal. A béremelés 2015-ben, 2016-ban, majd 2017-ben is folytatódik - írták.

    Az Emberi Erőforrások Minisztériuma mindig kiáll a pedagógustársadalom megbecsülése mellett - szögezték le a közleményben.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Színvonalas munkát csak olyanok képesek végezni, akiket nem gyötör a létbizonytalanság.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector