Startlaphoz Csatlakozz!

Az Országgyűlés elfogadta a jövő évi költségvetésről szóló törvényt

Varga Mihály szerint adócsökkentést és a munkahelyek megőrzését jelenti a büdzsé

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 23. kedd, 15:36

Az emberek számára adócsökkentést, a családok támogatását, valamint a munkahelyek megőrzését jelenti a 2016-os költségvetés - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter kedden Budapesten sajtótájékoztatón, miután az Országgyűlés elfogadta a jövő évi költségvetésről szóló törvényt.

    Kifejtette, hogy az Országgyűlés elfogadta azokat a legfontosabb gazdaságpolitikai irányokat, amelyeket a 2016-os költségvetésben lefektetett a kormány. Ennek megfelelően a parlament támogatta az adócsökkentésre, a munkahelyek számának növelésére, a bérek emelkedésére, és a beruházások támogatására épülő politikát.

    A tárcavezető megerősítette, hogy 2016-ban a kormány 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel, 2 százalékos hiánnyal, 1,6 százalékos inflációval számol, és azt várja, hogy az államadósság a bruttó hazai termék (GDP) 74 százaléka alá csökken év végére.

    Varga Mihály hangsúlyozta: jövőre az ideinél többet költ az ország egészségügyre, oktatásra, közbiztonságra és gazdaságfejlesztésre.
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Varga Mihály szerint adócsökkentést és a munkahelyek megőrzését jelenti a büdzsé.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector