Startlaphoz Csatlakozz!

GaskóIstván csaknem 25 éven át vezette a szervezetet

Halasi Zoltán lett a VDSzSz Szolidaritás elnöke

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 09. csütörtök, 18:17

Halasi Zoltánt választotta meg a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSzSz) Szolidaritás elnökévé a szakszervezet 15. küldöttgyűlése csütörtökön.

    A szakszervezet tájékoztatása szerint az új elnök mandátuma a 2019-ben tartandó tisztújító küldöttgyűlésig szól.

    A közlemény szerint Halasi Zoltán az elsők között alapította meg társaival együtt a VDSzSz alapszervezetét 1989-ben, alig egy hónappal a VDSzSz megalakulása után. Tavaly januártól a VDSzSz Szolidaritás több projektjét – köztük egy EU által finanszírozottat – irányította sikerrel, továbbá 2007-től vezeti a VDSzSz Szolidaritás MÁV-Start társasági szervezetét, jelenleg is a MÁV-Start Zrt. felügyelő bizottsági tagja.

    Az új gyűlésre azért volt szükség, mert a május 7-8-i tisztújító kongresszuson nem választották újra Gaskó Istvánt, az addigi elnököt és egyetlen jelöltet, miután nem kapta meg a megválasztáshoz szükséges 50 százalék plusz egy szavazatot a titkos voksoláson. Gaskó István csaknem 25 éven át vezette a szervezetet.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Halasi Zoltán lett a VDSzSz Szolidaritás elnöke.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector