Startlaphoz Csatlakozz!

„Az élhető magyar egészségügyért”

Ledarálták az orvosi felmondóleveleket

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. március 30. péntek, 12:56

Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár és Papp Magor, a Magyar Rezidensszövetség elnöke ma ünnepélyesen közösen darálta le az Élhető magyar egészségügyért mozgalom keretében letétbe helyezett orvosi felmondóleveleket.

   Új fejezet veszi kezdetét „Az élhető magyar egészségügyért” mozgalomban, ami már nem a felmondó nyilatkozatok gyűjtésére, hanem a konstruktív és felelősségteljes munkára irányul - mondta Papp Magor a felmondólevelek ledarálása alkalmával. Kiemelte, a felmondások gyűjtése egy megküzdési stratégia volt az elkeseredettség hatására, 2012-ben azonban a megegyezéssel új helyzet állt elő.

   A felmondásokat ma bedaráljuk, de az orvosok összefogását nem, ez a nemzetgazdaság nagyon aktív közössége, olyanok akik a boldogulásukat itthon, morális kompromisszumok nélkül akarják megtalálni, s azért harcolunk, hogy az itthoni feltételek kedvezőbbek legyenek - fogalmazott Papp Magor.

   A Rezidensszövetség elnöke hozzátette, a kormány illetve az egészségügyi államtitkárság 10 év óta először teszi élhetőbbé a magyar egészségügyet, nem csak a béremeléssel, hanem  a jogi környezet szabályozásával, az önként vállalt túlmunka elszámolásával és a kezdő orvosokat pályára segítő ösztöndíjjal is. Rámutatott, bíznak benne, hogy az idei, és a 2013-14-re remélt bérrendezés alkalmas arra, hogy az ágazatban tartsa az orvosokat és a szakdolgozókat.

   Szócska Miklós államtitkár ismét kiemelte, lesz továbblépés a bérkérdésben, mint fogalmazott, senkit nem hagynak a bányában, ebben a béremelésből most kimaradók is bízhatnak.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Ledarálták az orvosi felmondóleveleket.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector