Startlaphoz Csatlakozz!

A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete egyetért a LIGA Szakszervezetek megfogalmazott céljaival

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 21. péntek, 14:17
 A TUDOSZ egyetért a demonstrációval és támogatja annak célját. A Társadalmi Párbeszéd intézményeinek léte a rendszerváltás egyik vívmánya volt, ami mostanra teljesen kiüresedett, ha névleg esetleg még létezik is, súlytalanná vált.
 
   A munkavállalók, a közszférában dolgozók bére 8 éve nem emelkedik, csak a terheik nőnek az égig. A Kormány, a Parlament elfogadhatatlan, néha követhetetlen, átgondolatlan  törvényalkotása csak a munkavállalókat sújtja.

   Nem a vasárnapi zárvatartást kellene most a hajánál fogva előrángatni, tetszettek volna Kedves Képviselők, Tisztelt Kormány olyan Munka Törvénykönyvét alkotni, elfogadni, ami a munkavállalót is védené. Nem vívmány, hogy mégsem emelik a cafeteriát eddig is terhelő adókat. Az lenne vívmány, ha nem cafeteriát kapnának a munkavállalók, hanem olyan tisztességes munkabért, amiből meg is lehet élni.

    Kiadó: Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete TUDOSZ
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete egyetért a LIGA Szakszervezetek megfogalmazott céljaival.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector