Startlaphoz Csatlakozz!

Létszámleépítésről, béremelésről tárgyal a KDFSZ a Tescoval

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 01. hétfő, 10:25
Az anyavállalatnál kialakult nehéz gazdasági helyzet, feladat és munkakörök összevonására kényszerítették a Tescot európai szinten, ami a magyar leányvállalat is érintette.

A hónapokkal ezelőtt bejelentett boltbezárásokat követően ismét karcsúsít létszámán a Tesco.
 
Az áruházban dolgozók létszámát nem viszont a központi irodában (Budaörs) dolgozókét viszont igen, 47 fővel csökkenti a Tesco.
A KDFSZ kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a vállalatnál stabil gazdasági helyzet alakuljon ki, és ennek következménye képen hosszú távú munkalehetőséget biztosítson az itt dolgozó több ezer munkavállalónak.
 
A szakszervezet előre tekint és a jövőre nézve az idei pénzügyi évre vonatkozóan 4,5 %-os béremelést javasol bevezetésre, továbbá átadta a kafetéria átalakítására vonatkozó javaslatát a vállalat vezetői részére.A vállalat elképzelése összhangban van KDFSZ javaslataival.
 
A KDFSZ számár a fontosak a vidéken dolgozó emberek. Ezért a tárgyalásokon fel hívja a figyelmet  az egyenlő munkáért egyenlő bér elvére és fókuszba helyezi a vidéken élő munkavállalók bérfelzárkóztatását.
2015. június 1.

KDFSZ vezetősége  
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Létszámleépítésről, béremelésről tárgyal a KDFSZ a Tescoval.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector