Startlaphoz Csatlakozz!

Szakszervezek ifjúsági együttműködési nyilatkozata

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. máj. 06. hétfő, 10:36
amely létrejött

az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége Ifjúsági Tagozata,

az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés Ifjúsági Tagozata,

a Fiatalok Ligája mint a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligájának Ifjúsági Tagozata,

a Munkástanácsok Országos Szövetsége Ifjúsági Tagozata,

a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma Ifjúsági Tagozata,

és a Szakszervezeti Ifjúsági Szövetség között, az alábbiak szerint:

  1. Mi, a magyar szakszervezeti konföderációk ifjúsági szervezetei egyaránt elkötelezettek vagyunk a magyarországi ifjúság helyzetének javítása iránt, ezért kiemelten fontosnak tartjuk a fiatalokat és a munka világát érintő kérdésekben a minél szélesebb körű összefogást a szakszervezeti szolidaritás jegyében. Ennek megfelelően a jövőben rendszeressé kívánjuk tenni az egymással való párbeszédet és egyeztetést. Szükség esetén közösen lépünk fel a fiatalok érdekében.
  2. Aggodalommal figyeljük a növekvő ifjúsági munkanélküliség, az elvándorlás, a fekete foglalkoztatás, a felsőoktatási helyzet és a pályakezdő fiatalok romló esélyeinek jelenségét, amely a fiatalok kiszolgáltatottságának növekedését eredményezi az élet minden területén, különösen a munkaerő-piacon. Ezért fontosnak tartjuk, hogy az ifjúság életminőségét meghatározó tényezők mint a munkavállalás lehetősége, a tisztességes bér, a családalapítás, a gyermekvállalás, a lakáshoz jutás, a megfelelő egzisztencia kialakításának feltételei elérhetőek legyenek minden fiatal számára. A problémák orvoslására további kormányzati programokat és beavatkozást sürgetünk, melyhez minden szervezeti és szakmai segítségünket felajánljuk.
  3. A munkavállaló ifjúság képviselőiként elkötelezettek vagyunk a szakszervezeti mozgalom pártpolitikai függetlensége mellett, és minden demokratikus erővel kész vagyunk a tárgyalásra a fiatalok helyzetének javítása érdekében.
Balatonszemes, 2013. május 4.

Kovács László
Autonóm Szakszervezetek
Szövetsége Ifjúsági Tagozata
Dorogi Péter
Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés
Ifjúsági Tagozata
Dr. Szilágyi Veronika
Fiatalok Ligája
Szabó Imre
Munkástanácsok Országos Szövetsége
Ifjúsági Tagozata
Nagy Viktória
Szakszervezetek Együttműködési Fóruma
Ifjúsági Tagozata
Beőthy-Fehér Szabolcs
Szakszervezeti Ifjúsági Szövetség

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Szakszervezek ifjúsági együttműködési nyilatkozata.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector