Startlaphoz Csatlakozz!

Az ÉDSZ a Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Zrt.-nél a rendezett munkaügyi kapcsolatok fenntartásában érdekelt

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. máj. 23. csütörtök, 14:44
A PEPSICO tulajdonában lévő Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Zrt. 2012. november 21-én felmondta a Kollektív Szerződést. A szerződés felmondási határideje hat hónap volt. 2013. május 22-től nincs érvényes Kollektív Szerződés a cégnél. A felmondási idő alatt a szakszervezet és a munkáltató tárgyalt, de a tárgyalások nem vezettek eredményre.

    A munkáltató és a szakszervezet között kötött kollektív szerződés a jogok és kötelezettségek egyensúlyban tartásával szolgálja a munkabékét. A szakszervezet ebben érdekelt, ezért a további tárgyalásokkal törekszik arra, hogy legyen rendezett munkaügyi kapcsolat, amelynek alapja a kollektív szerződés.

Budapest, 2013. május 23.
 
Élelmiszeripari Dolgozók Szakszervezete (ÉDSZ)

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Az ÉDSZ a Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Zrt.-nél a rendezett munkaügyi kapcsolatok fenntartásában érdekelt.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector