Startlaphoz Csatlakozz!

MSZ EDDSZ AT: Petíció Orbán Viktor miniszterelnöknek és Balog Zoltán minisztenek

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2013. máj. 31. péntek, 08:22
Mit kíván a magyar nemzet:
2013-ban, az európai polgárok évében?
„Legyen béke, szabadság, egyetértés  és EGÉSZSÉG !”

    A XXI. század első évtizedének végén, negyvenhat év megszállás, diktatúra és az átmenet két zavaros évtizede után Magyarország visszaszerezte az önrendelkezési jogát és képességét.

    A magyar nemzet önrendelkezésért vívott küzdelme 1956-ban egy dicsőséges, de végül vérbe fojtott forradalommal kezdődött. A küzdelem a rendszerváltás politikai paktumaival folytatódott, és végül szabadság helyett kiszolgáltatottságba, önállóság helyett eladósodásba, felemelkedés helyett szegénységbe, remény, bizakodás és testvériség helyett mély lelki, politikai és gazdasági válságba torkollott. A magyar nemzet 2010 tavaszán újra összegyűjtötte életerejét, és a szavazófülkékben sikeres forradalmat vitt véghez. Az Országgyűlés kinyilvánítja, hogy ezt az alkotmányos keretek között megvívott forradalmat elismeri és tiszteletben tartja.

    Az Országgyűlés kinyilvánítja, hogy az áprilisi választásokon új társadalmi szerződés született, amellyel a magyarok egy újrendszer, a Nemzeti Együttműködési Rendszerének megalapításáról döntöttek. A magyar nemzet e történelmi tettével arra kötelezte a megalakuló Országgyűlést és a felálló új kormányt, hogy elszántan megalkuvást nem ismerve és rendíthetetlenül irányítsák azt a munkát, amellyel Magyarország fel fogja építeni a Nemzeti Együttműködés Rendszerét.

    Mi, a Magyar Országgyűlés képviselői kinyilvánítjuk, hogy a demokratikus népakarat alapján létrejött új politikai és gazdasági rendszert azokra a pillérekre emeljük, amelyek nélkülözhetetlenek a boldoguláshoz, az emberhez méltó élethez és összekötik a sokszínű magyar nemzet tagjait. Munka, otthon, család, egészség és rend lesznek közös jövőnk tartóoszlopai.

   A Nemzeti Együttműködés Rendszere minden magyar számára nyitott, egyaránt részesei a határon innen és túl élő magyarok. Lehetőség mindenki számára és elvárás mindenki felé, aki Magyarországon él, dolgozik és vállalkozik. Szilárd meggyőződésünk, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerében megtestesülő összefogással képesek leszünk megváltoztatni Magyarország jövőjét, erőssé és sikeressé tenni hazánkat. Ez a roppant erőket felszabadító összefogás minden magyar embert, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetőséget, hogy a magyarok végre megvalósíthassák saját céljaikat. Erre tesszük fel életünk most következő éveit.

M É G   K É R   A   N É P!

Tisztelt Miniszterelnök Úr, Tisztelt Miniszter Úr!

    Mi a Nemzeti Együttműködést nemcsak hisszük, hanem gyakoroljuk is, mert csak összefogással leszünk képesek megváltoztatni Magyarország jelenét, jövőjét, erőssé és sikeressé tenni hazánkat.
A demokratikus népakarat alapján az új politikai és gazdasági rendszert nélkülünk nem lehet megteremteni.

    A munka, az otthon, a család, az egészség és a rend nem lesz a közös jövő tartóoszlopa nélkülünk, a nép nélkül.

    A sikeres forradalom véghezvitele 2010-ben nemcsak a népet kötelezi nemzeti együttműködésre, hanem a hatalom gyakorlóit is.

    Felkérjük Önöket arra, hogy haladéktalanul kezdjék meg velünk érdemben a tárgyalásokat az általunk felvetett és elviselhetetlen társadalmi igazságtalanságok felszámolásáról, és az embertelen áldozatvállalás enyhítéséről is.

    Ha a hatalom, azaz Önök elvárják tőlünk az áldozatvállalást a béke, a szabadság és az egyetértés nevében, hol és hogyan tekintik társuknak azokat, akiket a jogalkotással Önök igazságtalanul, indokolatlanul megkülönböztetnek és szembefordítanak egymással - az egészségügyi, az egészségügyben, a gyermek- és ifjúságvédelmi és a szociális ágazatban dolgozókat-, akik nélkül Önök nem gyakorolhatnák a hatalmukat?

    Hogyan engedhetik meg maguknak, hogy 2010 óta válaszra sem méltatják az alapvető megélhetésükben veszélyeztetettek képviseletében Önökhöz írott kezdeményezéseinket és javaslatainkat?

    2013 az európai polgárok éve az Európai Unióban – mi magyar és európai polgárok érdemi választ, érdemi tárgyalást, érdemi országtervezést, érdemi együttműködést várunk el a hatalom gyakorlóitól, hogy az emberi méltóságunkat az emberhez méltó élet megteremtésében érezhessük mindennapjainkban.

    Mit kíván a magyar nemzet többsége, ha több, mint két évtizede csak az áldozatvállalás, az eladósodás és lemondás a sorsunk, miközben a mi bőrünkre gyülevész ügyeskedők gazdagodnak?

    Mellékeljük a 2010 óta megválaszolatlan leveleinket, melyekre érdemben várjuk a választ, a tárgyalást, az

EGYÜTTMŰKÖDÉST és EGYETÉRTÉST!

Budapest, 2013. május 30.
MSZ EDDSZ AT

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - MSZ EDDSZ AT: Petíció Orbán Viktor miniszterelnöknek és Balog Zoltán minisztenek.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector