Startlaphoz Csatlakozz!

Magunkról

 

A Szakszervezetek.hu szuverén hírügynökségi portált az a felismerés hozta létre, hogy a munkavállalói és a munkáltatói képviseletek szakmai hírei, valamint ezek nemzetközi és hazai folyamatainak elemzései egyre inkább sajátos fénytörést szenvedve jelennek meg a sajtóban. A szakszervezeti, vagy munkaadói média megjelenések leginkább a botrányok, a tüntetések, a sztrájkfenyegetések, a bulvár szenzációk tükrében látnak napvilágot. A szociális partnerek pedig legtöbbször pártpolitikai preferenciák és előítéletek nyomán kerülnek be a napi hírfolyamba.
Hírügynökségi munkánk során a legfontosabbnak tartjuk a pontosságot a különféle érdekek hiteles, részrehajlás mentes, korrekt megjelenítését.
 
A Szakszervezetek.hu szakportálként mindenekelőtt a szociális partnerek  szereplői számára kíván hasznosítható, értékes információkat és intakt háttérmagyarázatokat nyújtani, a közvéleményt befolyásoló kis- és közepes hírigényű médiumoknak (újságoknak, rádióknak, televízióknak, online tartalomszolgáltatóknak) pedig a hírpiacon reális alternatívát kínálni.

Az információszolgáltatás mellett a Szakszervezetek.hu kiemelt feladatának tekinti, hogy teret adjon kulcsfontosságú érdekérvényesítési kérdésekről, illetve az érdekképviseletek társadalmi szerepe körül folyó polémiáknak. Olyan szakmai  vitáknak, amelynek minőségéhez az alapot a téma szakavatott ismerőiből toborozott szerzőgárda, illetve az alkalmanként felkért  hozzászólók szakértelme garantálhatja.

Moderálási Alapelvek

A szakszervezetek.hu független hírügynökség oldala moderált. A hírportál tartalmi színvonalának biztosítása érdekében minden látogatónktól elvárjuk, hogy elfogadja és kövesse az alábbi moderálási alapelveket. A moderálás célja a szerkesztőség illetve a társadalom nagy része által elfogadott hangvételű tartalom biztosítása az oldalon.

Tilos bármely olyan tartalom feltöltése a hozzászólásokban, amely:
1. vulgáris, obszcén, a jó ízlést sértő, fenyegető, trágár, zaklató, veszélyes;
2. mások jogait sértő, rágalmazás megvalósítására alkalmas, illetve rágalmazást valósít meg, hamis, jogtalan;
3. kisebbségi, vallási, faji nemzetiségi vagy szexuális hovatartozást sértő;
4. jogsértő: hatályos jogszabályba ütközik, bűncselekményre való felhívást, jelentkezést tartalmaz;
5. pornográf, önkényuralmi jelképet ábrázoló képeket, illetve ilyen témájú weboldalra vezető linket tartalmaz;
6. szabadalmi, védjegy-, eredet megjelölés-, származásjelölés- vagy mintaoltalmat sért;
7. szerzői vagy azzal szomszédos jogot sért;
8. nagy terjedelmű szöveg, mely akadályozza az olvashatóságot;
9. nem a témához kapcsolódó „offtopic” információ;
10. spam (kéretlen üzenet);
11. kereskedelmi, illetve reklámcélú.
Amennyiben a fentiekben tiltott tartalom kerülne fel az oldalra, azt a moderátor azonnali hatállyal törli.

A felhasználó letiltásának szabályai

Az a felhasználó, aki hozzászólásaival, feltöltött tartalmaival két alkalommal is a moderálási alapelvekben foglalt tartalmakat tesz nyilvánossá, letiltható.
A moderátor által egyszer már eltávolított tartalom újbóli visszahelyezése szintén letiltással jár.

Kérjük, segítse munkánkat, hogy mi is segíthessünk Önnek! Ha Önnek vagy szervezetének közlendője van a sajtó számára, jelezze ezt az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Postacím: 1406 Budapest, Pf. 63.
Telefon: +36 1 3384 059
fax: +36 1 3384 025
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kérjük, azt is jelezze, ha kérdése, észrevétele van munkánkkal kapcsolatban.

Bővebben
Együttműködési megállapodást kötött a Vasutasok Független Szakszervezeti Szövetsége és a Liga Közlekedési Szakszervezetek Ágazati Szövetsége

Vasutasok Független Szakszervezeti Szövetsége és a Liga Közlekedési Szakszervezetek Ágazati Szövetsége 2012. június 4-én együttműködési megállapodást kötött.

Bővebben
Scheiring Gábor: Annyira súlyos, hogy reménytelen?

A munkavállalói érdekvédelem katasztrofális állapotát jól mutatja, hogy az év elején az LMP is magára maradt a kiszolgáltatottság ellen indított aláírásgyűjtésével. Nyilvánvaló, hogy az LMP is elkövetett számos alapvető hibát a kampány előkészítése és megszervezése során. A szakszervezetek részéről 30.000-50.000 aláírást reméltünk, sajnos azonban hamar rá kellett jönnünk, hogy támogatásuk inkább erkölcsi lesz. Néhány területet és ágazati szervezetet leszámítva a tehetetlenség és a tétlenség volt jellemző. Sokan nem bíztak a kezdeményezés sikerében, sokat számítottak a pártpolitikai szimpátiák is. Ezzel együtt a szakszervezetek látványos passzivitása és sikertelensége mégiscsak beszédes, s többről árulkodik, mint az aktuális kezdeményezés nehézségei.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector