Startlaphoz Csatlakozz!

2012. január 31

Magyar Kórházak és Rendelőintézetek Szövetség közleménye

Vajon mennyit fizetne azért a Magyar Kórházszövetség elnöke, hogy előbbre kerüljön saját kórházának várólistáján?

Bővebben




2012. január 30

Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ): a magyar energiapolitika gagyi

Az Európai Bizottság legfrissebb jelentése szerint a lakossági áram Magyarországon az egyik legdrágább az Európai Unióban az ország általános árszínvonalához viszonyítva. Ez a viszonyszám jól mutatja, hogy a magyar lakosok életszínvonalát jelentősen rontják az elszabadult rezsiköltségek.

Bővebben




2012. január 25

Az orvosi kamara elégedetlen és mély aggodalmát fejezi ki

A Magyar Orvosi Kamara Területi Szervezetei Tanácsának közleménye:

Bővebben




A rokkant csak ne utazgasson, ha gyalog is mehet!

Azzal, hogy a 2011. december 31-éig rokkantnyugdíjas megérte 2012. január 1-jét, és nyugdíjasból a legjobb esetben rokkantsági ellátottá vált, egyúttal kikerült az ugyanaznap Alkotmányból Alaptörvénnyé változott legmagasabb szintű jogszabályunk nyugdíjasokra vonatkozó védelme alól is.

Bővebben




2012. január 24

A Húsipari Dolgozók Szakszervezete tiltakozása

A Húsipari Dolgozók Szakszervezete (HDSZ) tiltakozik a Debreceni Csoport Húsipari Kft. Abdai Gyára bejelentett bezárása ellen. Ismételten egy profitérdekből történő gyárbezárásról, elbocsájtásról van szó, amely egy szakszervezet számára elfogadhatatlan.

Bővebben




LIGA Szakszervezetek sajtóközleménye

Dr. Cser Ágnes, a magát az MSZ EDDSZ elnökének nevező személy, tegnap este levélben értesítette Fazekas Éva - egykori felperes - munkáltatóját, hogy az MSZ EDDSZ fegyelmi bizottsága kizárta őt a szakszervezetből.

Bővebben




2012. január 20

TÁJÉKOZTATÓ a Belügyminisztériumban 2012. január 18-án tartott szakszervezeti konzultáción elhangzottakról

Az 1996. évi XLIII. törvény (Hszt.) 2012. január 1.-jei hatályú módosulása következtében megváltozott az ágazati érdekegyeztetés fórumrendszere, mellyel összefüggésben a Belügyminisztérium konzultációra hívta össze a rendvédelmi érdekképviseleteket. A megbeszélésre a fenti napon a minisztérium hivatalos helyiségében került sor a munkáltatói és szakszervezeti oldal képviselőinek részvételével. A konzultációs megbeszélésen a Belügyminisztérium részéről Dr. Pintér Sándor belügyminiszter mellett Dr. Felkai László közigazgatási államtitkár, Dr. Tóth László gazdasági helyettes államtitkár és Zsinka András személyzeti főosztályvezető vettek részt.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector