Startlaphoz Csatlakozz!

Július 1-jén indul az új otthonteremtési program

Július 1-jével indul az új otthonteremtési program; a korábbi „szocpolt” felváltó állami támogatást már az egygyermekes családok is kérhetik, továbbá azok is, akik gyerekeket vállalnak, akár örökbefogadással.

Bővebben




Egészségtelenek az egyterű irodák

Elsőre sokak számára barátságosabbnak tűnhetnek a modern, egyterű irodák, hiszen közvetlenebb munkakapcsolatot tesznek lehetővé a dolgozók között. Ugyanakkor egészségügyi szempontból nem túl szerencsések – írja a femina.hu.

Bővebben




Áfában verjük az uniós országokat

Az Európai Unióéhoz hasonló típusú áfarendszereket alkalmazó országok közül hazánkban a legmagasabb ez a közteher, 27 százalékkal vezetünk. A lapunk által megkérdezett szakértő szerint ez vonzza az áfacsalókat, ám a munkát terhelő adók növelése ellehetetlenítené a foglalkoztatást – írja az mno.hu.

Bővebben




Belháború a Munkástanácsoknál

Nyílt levélben vádolják politikai alkuval a Munkástanácsok Országos Szövetségének (MOSZ) vezetőjét az egyhónapos sztrájkjukat eredménytelennek értékelő pénzszállítók és postai értékszállítók. Palkovics Imre cáfol és hálátlanságról beszél, továbbá nem érti, miért lobbizik egy állami cég munkavállalóiért a Jobbik – olvasható az ATV oldalán.

Bővebben




Ön igenis jól él: a kormány megmondta

Egyre több embert érint a szegénység? Hallgassuk el! Sok a hátrányos helyzetű gyerek? Fogalmazzuk át, mi számít ebbe a kategóriába, máris kevesebben lesznek! Csak nem akar összejönni magától az egymillió új munkahely? Tereljünk mindenkit közmunkába! Baj van az államadóssággal? Sebaj, december 31-én egy napra megoldjuk a problémát. A kormány különféle praktikákat vet be, amelyek szebbnek láttatják az országot és a kabinet teljesítményét a valóságosnál. A HVG csokorba gyűjtötte ezeket.

Bővebben




Czomba szerint nemcsak a közmunka javította a foglalkoztatást

Idén májusban 102 ezerrel dolgoztak többen Magyarországon, mint egy évvel korábban - mondta Czomba Sándor a köztévében. Az államtitkár szerint egy év alatt 63 ezer munkahely keletkezett a versenyszférában. Beszélt arról is, hogy 800 munkahely várja itthon a nyelveket beszélő, képzett fiatalokat, néhány hónapon belül ötvenen biztosan hazatérnek.

Bővebben




A Balatonnál tényleg hatalmas a baj

A szakácsok és a szakképzett munkaerő hiányzik a legjobban. A magyar tengernél csak most, a szezonban szembesültek azzal, hogy mennyire nehéz embert találni.

Bővebben




A honvédelmi közalkalmazottak keresete is emelkedik júliustól

Nemcsak a katonák, hanem a honvédelmi ágazatban dolgozó közalkalmazottak keresete is emelkedik július elsejétől - jelentette be a honvédelmi miniszter hétfőn Budapesten.

Bővebben




Sokat betegeskedett, megszüntették jogviszonyát

Határozott időtartamú szolgálati jogviszonyát határozatlanra szerette volna változtatni, de munkaadója a korább táppénzes napok száma miatt elutasította kérését és megszüntette jogviszonyát. A vitás ügy a Kúriánál kötött ki – írja az adozona.hu.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector