Startlaphoz Csatlakozz!

Nyugdíj: vissza a múltba

Az idősek ellátásáról gondoskodó nyugdíjrendszer nagyon fiatal, alig 124 éves. Az öregek eltartása egészen a 19. század végéig éppúgy a család feladata volt, ahogyan a gyermeknevelés. Ezt a feladatot vette át a piacgazdaság kényszereinek hatására az állam. Így jött létre a felosztó-kirovó elvre épített társadalombiztosítás, először 1891-ben Németországban, majd 1927-ben Magyarországon is – írja a Világgazdaság.

Bővebben




Emelni kell a nyugdíjkorhatárt

Sokat tett, és talán még tehet is a kormány azért, hogy többen szülessenek, illetve, hogy kevesebben haljanak meg idő előtt Magyarországon, ám a demográfiai mutatók javulása nem csak ezen múlik – derül ki a Napi Gazdaság a demográfiai világnap alkalmából a KSH Népességtudományi Kutatóintézetének igazgatójával készített interjújából.

Bővebben




Fizetésemelésre várva

Pályakezdőként bekerülni egy értékes márkával és imázzsal rendelkező nagyvállalathoz, majd 7 év után, nagyon csalódottan eljönni - nem így szerepel a terveinkben, amikor elképzeljük a karrierünk indulását. Miért történt ez mégis így interjúalanyunkkal? – teszi a fel a kérdést a professon.hu.

Bővebben




A munkaügyi ellenőrzések tapasztalatai

A munkavédelmi hatóság a 2015. I. negyedévben is végzett ellenőrző tevékenységet. Az alábbiakban az ellenőrzések munkavédelmi, munkabiztonsági és munkaegészségügyi tapasztalatait és a leggyakoribb hiányosságokat ismertetjük – írja a munkajog.hu.

Bővebben




Ha harmincévesen elhasználódik a test, pályát kell váltani

A táncosoknak, artistáknak, sportolóknak a harmincas, negyvenes éveikben új életet kell kezdeniük, új pályát kell választaniuk. A korengedményes nyugdíj lehetősége is megszűnt számukra – írja a hir6.hu.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector