Startlaphoz Csatlakozz!

Semmelweis-nap

Kedden pihennek az egészségügyi dolgozók

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. június 27. péntek, 17:53

 Július elseje a Semmelweis-nap, vagyis az egészségügyi dolgozók munkaszüneti napja. Jövő héten kedden tehát zárva lesznek a gyógyszertárak, a háziorvosi rendelők és szakrendelők is – írja a vs.hu.

  Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) közlése szerint kedden ügyeleti rend lesz az egészségügyi ellátásban, így a háziorvosi és a kórházi ellátásban is, de a legtöbb településen a gyógyszerellátásban is.
 
   A patikák bejáratánál jól látható helyen és jól olvasható módon jelezni kell a szolgálati rendet, az elérhetőséget és a legközelebbi folyamatosan nyitva tartó vagy készenléti, ügyeleti szolgálatot teljesítő közforgalmú gyógyszertár nevét, címét, telefonszámát, valamint az ügyelet, készenlét kezdő és befejező időpontját, továbbá a legközelebbi felnőtt és gyermekorvosi ügyelet címét, telefonszámát - közölte az ÁNTSZ. De a gyógyszertári ügyeletekről itt is lehet tájékozódni.
 
   Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a mentők július 1-jén is teljes kapacitással dolgoznak, országszerte 711 mentőegység riasztható majd.
 
   Az egészségügyi államtitkárság kezdeményezésére 2011 óta munkaszüneti nap július 1-je, Semmelweis Ignác születésnapja.

Forrás: vs.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Kedden pihennek az egészségügyi dolgozók.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector