Startlaphoz Csatlakozz!

Egyre kevesebb a munka

Még mindig azt állítják, hogy dübörög?

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. július 22. kedd, 18:49

.Áprilisban még dübörgött a közmunka, májusra viszont már drasztikusan csökkent a foglalkoztatottak száma – derült ki a KSH adataiból.

  Az országgyűlési választás idején még 212 ezren vettek részt valamilyen formában a közfoglalkoztatásban, egy hónappal később 99 ezerre esett vissza a közmunkások száma. Pedig a kampányidőszakban még szlogen volt a „teljes foglalkoztatás”. Ehhez képest, úgy tűnik, hogy lassan 4 millió alá csökken azok száma, akik dolgoznak az országban. Oka ennek természetesen az is, hogy a közmunkásokra fordítható pénzek elfogytak, pótolni pedig nem pótolták őket, ezt már áprilisban több polgármester is jelezte.
 
   A végső adatokat viszont kozmetikázhatja, hogy a versenyszférában némileg nőtt a foglalkoztatottak száma – sok jóra viszont hosszú távon nem lehet így sem számítani, ennek ugyanis főként szezonális okai vannak, vagyis a nyári munkák szépítik az adatokat.

Forrás: Vasárnapi Hírek

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Még mindig azt állítják, hogy dübörög?.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector