Startlaphoz Csatlakozz!

Az Év Utazója

Ez az igazi álomállás Magyarországon

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. augusztus 17. vasárnap, 16:25

Az Év Utazójának tíz hét alatt kell megmutatnia Magyarország legvonzóbb helyeit, s ezért még fizetést is kap.

    A 23 éves Dobos Judit az Év Utazója. Az a feladata, hogy tíz hét alatt körbeutazza az országot, miközben kipróbálhatja a legkülönfélébb extrém sportokat, s eközben még heti százezer forinttal is gazdagabb lesz.

        Az Év Utazóját Tokár Tamás műsorvezető kíséri körbe Magyarország legszebb és legizgalmasabb helyein, s hívja fel a figyelmet a legérdekesebb programokra, sportolási lehetőségekre. Az akcióval a fiatalabb, úgynevezett Y-generációt célozzák meg, nekik ajánlják az izgalmasabb, aktívabb, merészebb programokat, fogalmazott a műsorvezető a Kossuth Rádió Szombat délelőtt című műsorában.

Az Év Utazója az elmúlt napokban ellátogatott többek között az egri várba, a Mátrába, Hollókőre, Demjénben toronyugrásra, raftingolásra is vállalkozott, s alig várja a tandemugrást. Élményeiről blogot ír, és a közösségi oldalakra is posztol, a bejegyzéseiben a helyek jellegzetességeit, különleges oldalát próbálja megvilágítani.

    Dobos Judit elmondta: gyermekkora óta utazni szeretne, s most teljesült az álma. Judittal sokan cserélnének, azt mondják ez az igazi álomállás.

    Az akció főcímzenéjét a Kerekes Band adja. A Magyar Turizmus Zrt. három számukat is felhasználta, mondta Fehér Viktor, az egri zenekar tagja.

    A felmérések szerint az elmúlt három évben egyre többen választják a külföldi nyaralás helyett a belföldi utazást. A mostani internetes kampánnyal a fiatalok figyelmét akarják felhívni a hazai értékekre, nyilatkozta Molnár Anita, a Magyar Turizmus Zrt. Észak-Magyarországi Marketingigazgatóságának vezetője. Hozzátette: a 20-25 éves korosztályt célozták meg, akik még család nélkül töltik el a hosszabb vakációkat, s szeretik, keresik az adrenalin-növelő programokat. Az ajánlott programok között lesz barlangászat, kisvasutazás, csónakázás, kalandpark, libegőzés, nyári sípálya, barlangfürdőzés és tokaji borkóstolás is.

Forrás: Híradó.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Ez az igazi álomállás Magyarországon.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector