Startlaphoz Csatlakozz!

2013. máj. 31

MSZ EDDSZ AT: Petíció Orbán Viktor miniszterelnöknek és Balog Zoltán minisztenek

Mit kíván a magyar nemzet:
2013-ban, az európai polgárok évében?
„Legyen béke, szabadság, egyetértés  és EGÉSZSÉG !”

Bővebben




2013. máj. 30

FDSZ SZTE nyilatkozat a Pedagogusok Napjara

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete Szegedi Tudományegyetemi Bizottsága a pedagógusokat támogató nyilatkozatot adott közre, mely elérhető a Szegedi Tudományegyetem érdekképviseleteinek honlapján:

Bővebben




MOSZ – ISZOSZ: törvényi akadályok, hogy minden hallgató számára elérhetők legyenek az Iskolaszövetkezetek előnyei

A MOSZ Ifjúsági Tagozata és az ISZOSZ az alábbi sajtóközleményt adja ki a 2013. május 30-i sajtótájékoztatójával kapcsolatban.

Bővebben




2013. máj. 29

Hankook: ezer új munkahely, a vegyipari szakszervezet örül és aggódik is

Miközben örül, komolyan aggódik is a szakszervezet a Hankook gumiabroncsgyár fejlesztése kapcsán bejelentett ezer új munkahely miatt, ezért követeli: a cég biztosítsa dolgozóinak a munkavállalói jogokat, s tartsa be a szabad szervezkedésre vonatkozó nemzetközi egyezményeket - írja közleményében a menedzsmenttel évek óta kemény egyeztetési vitában álló vegyipari szakszervezet. A VDSZ elnöke egy olyan nemzetközi konferenciáról küldte üzenetét, ahol éppen a Hankookhoz hasonló, az európai munkavállalói jogokat semmibe vevő cégek elleni kampányok elindításáról is döntenek. A VDSZ követeli, hogy minden munkahelyen tartsák tiszteletben a dolgozói jogokat és biztosítsák a szabad szervezkedés alapvető nemzetközi szabályokon alapuló lehetőségét.

Bővebben




2013. máj. 23

A MEDOSZ nyílt levele az országgyűlési képviselőkhöz

Tisztelt Országgyűlési Képviselők!

       Kié a FÖLD?

Bővebben




Az ÉDSZ a Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Zrt.-nél a rendezett munkaügyi kapcsolatok fenntartásában érdekelt

A PEPSICO tulajdonában lévő Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Zrt. 2012. november 21-én felmondta a Kollektív Szerződést. A szerződés felmondási határideje hat hónap volt. 2013. május 22-től nincs érvényes Kollektív Szerződés a cégnél. A felmondási idő alatt a szakszervezet és a munkáltató tárgyalt, de a tárgyalások nem vezettek eredményre.

Bővebben




NOFÉSZ: Éhségsztrájkba kezdenének a nevelőszülők

A Nevelőszülők Országos Független Érdekvédelmi Szakszervezete (N.O.F.É.SZ.) elnöksége úgy határozott, hogy éhségsztrájkba kezdenek, amennyiben azon egyszerű követelésük nem teljesül, hogy kezdődjenek meg az érdemi tárgyalások az érintett fenntartókkal.

Bővebben




2013. máj. 22

2013. máj. 21

HUNALPA: több száz munkavállaló még mindig nem kapta meg a teljes végkielégítését

A HUNALPA Magyar Közforgalmi Pilóták Egyesületének közleménye

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector