Startlaphoz Csatlakozz!

Az újonnan felvettek először tanfolyamon vesznek részt

A MÁV Zrt. közel 250 fővel növeli létszámát

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. szeptember 25. csütörtök, 08:25

A MÁV Zrt. szeptemberben és októberben közel 250 főt vesz fel a vasútüzemmel közvetlenül összefüggő munkakörökbe - közölte a vasúttársaság szerdán az MTI-vel.

    A többnyire vasipari, villanyszerelői, műszerészi szakképesítést és érettségit igénylő munkakörök között szerepel a biztosítóberendezési műszerész, váltókezelő, felsővezeték szerelő, forgalmi szolgálattevő, pályamunkás, kocsirendező. 

     Az újonnan felvettek először a MÁV Zrt. által biztosított tanfolyamon vesznek részt, amelynek hossza a munkakörben elvárt szaktudástól függően 120 órától 610 óráig terjedhet. A munkavállalóknak az oktatások ideje alatt személyi alapbért, valamint az oktatás helyszínén szállást biztosítanak.

    A közlemény szerint a jelentős számú felvételt egyrészt a végrehajtott és tervezett műszaki fejlesztések teszik lehetővé, másrészt a vállalat számára fontos a szakértelemmel rendelkező munkavállalók utánpótlásának biztosítása.

    A vasúttársaság a tapasztalatot igénylő munkakörök mellett a jelenleg még tanulmányaikat folytató diákoknak szakmai gyakorlatot, a pályakezdőknek pedig komplex, teljes munkaidős programot biztosít.

    A MÁV-csoport jelen van a szeptember 24-25-én zajló HVG Állásbörzén több mint 40 állásajánlattal, a pozíciókra a helyszínen és a MÁVhonlapján a www.mav.hu/karrier oldalon lehet jelentkezni.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A MÁV Zrt. közel 250 fővel növeli létszámát.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector