Startlaphoz Csatlakozz!

Karrier - akadálypályán

ELTE karriernap a megváltozott munkaképességű hallgatóknak

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. február 26. csütörtök, 09:21

Megváltozott munkaképességű hallgatóknak szervez karriernapot az Eötvös Loránd Tudományegyetem március 3-án - közölte a felsőoktatási intézmény.

     A rendezvényen a hallgatók megismerkedhetnek a munkaerőpiacon érvényesíthető jogaikkal, valamint azzal, hogy fogyatékossággal vagy krónikus betegséggel élő személyként milyen lehetőségek várnak rájuk. A Karrier - akadálypályán elnevezésű rendezvényre látogatók hasznos információkat kaphatnak arról, hogyan tudnak munkát vállalni fogyatékossággal vagy krónikus betegséggel, valamint különböző tréningeken is kipróbálhatják magukat, hogy kiderüljön, mennyire felkészült munkavállalók - írták a programot ismertetve.

    A karriermenedzsment tréningek mellett a hallgatók részt vehetnek karrier-tanácsadáson, megismerhetik a fogyatékosság, vagy krónikus betegség munkaadó felé történő kommunikációjának fortélyait, az álláskeresés lépéseit, valamint átnézethetik önéletrajzukat, amelyet szakképzett tanácsadók ellenőriznek és javítanak ki. Lesz még munkajogi tanácsadás és próbainterjúztatás, egy kerekasztal-beszélgetés keretében pedig sikeres megváltozott munkaképességű diplomás fiatalok mutatkoznak be és osztják meg tapasztalataikat.

    Az eseményt az ELTE a Forrás Consulting, az IBM ISSC és a Kézenfogva Alapítvány közreműködésével valósítja meg. A rendezvényhez nyereményjáték is kapcsolódik, amelyen infokommunikációs eszközöket és egyéb ajándékokat sorsolnak ki a szervezők. A rendezvényre az ELTE Karrierközpont honlapjáról letöltött regisztrációs lappal lehet jelentkezni. Az esemény nyitott, más egyetemek hallgatói is regisztrálhatnak.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - ELTE karriernap a megváltozott munkaképességű hallgatóknak.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector