Startlaphoz Csatlakozz!

A sokszínű csapatok jobb eredményeket érnek el

Esélyegyenlőségi egyezményt írt alá a Henkel

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 05. péntek, 16:40

A munkahelyi diszkriminációellenes, és esélyegyenlőséget támogató irányelveket rögzítő Sokszínűségi Egyezmény első magyarországi aláírói között van a Henkel Magyarország Kft. is – írja a marketininfo.hu.

  Magyarországi vállalatok - köztük a Henkel Magyarország Kft. - az mtd Tanácsadói Közösséggel és a KÖVET Egyesülettel együttműködve indították útjára május 28-án a Diversity Chartert, azaz a Sokszínűségi Egyezményt a IV. Esélykonferencia keretében. A közel 40 aláíró vállalat az esélyegyenlőség, és a befogadó vállalati kultúra kialakítása mellett kötelezte el magát.
 
   A sokszínűség a Henkel stratégiájának egyik alappillére, és kulcsfontosságú szerepet játszik a vállalat sikereiben. A sokszínű - nemzetiség, nemek és életkor szerint is vegyes - csapatok jobb eredményeket érnek el, és a dolgozók egymás különféle tapasztalataiból, kulturális hátteréből inspirációt meríthetnek és fejlődhetnek.

  A diverzitás a kollégáknak is remek lehetőség, hogy megismerjenek különféle kultúrákat és gondolkozásmódokat. Jó példa erre a "Triple Two Concept", amelynek keretében a henkeles vezetők karrierjük során legalább két különféle funkcióban, két országban és két üzleti területen dolgozhatnak - emelte ki Gera Csilla, a Henkel Magyarország HR vezetője. A Henkel dolgozói 124 nemzetből kerülnek ki, a kollégák 80 százaléka Németországon kívül, és több mint a felük a fejlődő piacokon dolgozik. A női menedzserek aránya 32,5%, a top menedzsereké 20,6 százalék, míg a magyarországi menedzsmentben a nők aránya 43 százalék. A dolgozók átlagos életkora 39,7 év, az 50-65 évesek aránya pedig 19,5 százalék a vállalatnál.
 
Forrás: marketininfo.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Esélyegyenlőségi egyezményt írt alá a Henkel.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector