Startlaphoz Csatlakozz!

Nincs miből

Március óta nem kaptak fizetést a tanárok

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. június 08. hétfő, 08:32

Március óta nem fizet bért a ceglédi óraadó pedagógusoknak a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK). Ezt a tankerület vezetője is elismerte, amikor a Ceglédi Panoráma hírportál szembesítette a KLIK-et egy tanár édesanyjának panaszos levelével.
 
  Ahogy a Ceglédi Panoráma oldalán közzétett levélben olvasható, március óta tartozik a KLIK, ugyanis hivatkozásuk szerint nincs miből fizetni.
 
  A levélíró azt is hozzátette, hogy az útiköltség-hozzájárulást sem fizetik hónapok óta, pedig a lánya Pestről jár be ellátni a munkáját és zsebből fizeti a havi 20 ezer forintos benzinköltséget. Ahogy írta, nagyon sokan dolgoznak a tankerületnél óraadók és ez idáig még senki nem kapta meg a fizetését, több hónappal vannak elmaradva.
 
  A lap megkereste Fodor Gábor illetékes tankerületi igazgatót, aki elismerte a tartozást: „Bizonyos köznevelési intézmények kapcsán egyes megbízási szerződéssel rendelkező pedagógusok vonatkozásában, az utóbbi időben előfordultak fizetési késedelmek. A KLIK Ceglédi Tankerülete, mint fenntartó megtette a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy a hasonló eseteket egységesen kezelve megoldás születhessen a problémára.”

Forrás: eduline.hu
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Március óta nem kaptak fizetést a tanárok.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector