Startlaphoz Csatlakozz!

Néhány hónap múlva dönthetünk

Vasárnapi zárva tartás: jöhet a népszavazás

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 01. szerda, 08:00

Ezúttal az MSZP-nek sikerült elsőként benyújtania a vasárnapi nyitvatartásról szóló népszavazási kezdeményezést. Így a törvény értelmében néhány hónapon belül a választópolgárok népszavazáson dönthetnek a vasárnapi zárva tartásról.
 
   Ezúttal az MSZP-nek sikerült elsőként benyújtania a vasárnapi nyitvatartásról szóló népszavazási kezdeményezést. Így a törvény értelmében néhány hónapon belül a választópolgárok népszavazáson dönthetnek az alábbi kérdésben: „Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés semmisítse meg a kiskereskedelmi szektorban történő munkavégzés tilalmáról szóló 2014. évi CII. törvényt?” - olvasható az MSZP közleményében.

  A népszavazási kezdeményezés ismételt benyújtására azután nyílt lehetőség, hogy a Kúria ma jogerősen döntött a korábbi kezdeményezésekről. A jogerős bírósági határozatokat délután tették közzé a Nemzeti Választási Bizottság honlapján.
 
  Ezt követően Litresits András, a Nemzeti Választási Bizottság MSZP által delegált tagja adta le a népszavazási kezdeményezést, amelyet a Nemzeti Választási Iroda elnökhelyettese személyesen vett át. A rendelkezésre álló dokumentumok tanúsága szerint ezúttal az MSZP volt az első kezdeményező, ami azt jelenti, hogy az MSZP kezdeményezéséről lehet népszavazás.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Vasárnapi zárva tartás: jöhet a népszavazás.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector